Czyszczenie , mycie , polerowanie (2) Gorąco poleca tą myjnie jeżeli ktos sobie ceni profesjonalizm oraz dbałość o... Piotr Naciągactwo!!! (1) Zachęceni dobrymi opiniami o myjni na portalu umówiliśmy się na pranie... Agnieszka Pełen profesjonalizm! (1) kolejne auto oddałam tam do czyszczenia i prania tapicerki i znowu jestem... Karolina
Trudno się dodzwonić!!!! (1) Jakość mycia bez zarzutu. Ale kontakt telefoniczny bardzo utrudniony. Telefon... x Nie polecam (1) Po pierwsze - jeśli chcecie mieć umyty samochód na czas to nie jedźcie do tej... max polecam (1) Mycie auta, mycie felg, kołpaków, czernidło opon, odkurzanie łączenie z... zadowolony Myjnia + pranie tapicerki (1) Super !!! Tak się zastanawiam czy moje autko wyglądało tak świetnie jak było... marlox polecam ta myjnie (1) wczoraj bylam na tej myjni profesionalna obsluga mila atmosfera pelna... dziewczyna Jakość spadła (1) Kilkukrotnie korzystałem już z tej myjni i za każdym razem mogłem powiedziec,... Marek Megarewelacyjna myjnia (1) Co prawda nie zrobiłem fotek przed i po... ale... Wczoraj z okazji pogody... Booster SŁABO !!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Za mycie skasowali 30 złotych, gdzie na innych myjniach jest 25. Auto na... Bartek Bardzo dobra myjnia (1) Polecam, naprawdę super obsługa + zawsze można dostać gratis jakiś bonusik w... Fabian Rewelacja! (2) Byłem tam pierwszy raz i napewno nie ostatni! Auto wyczyszczone rewelacyjnie... Misio Profesjonalizm w każdym calu... Pełna rekomendacja! (1) Odbiór samochodu był dla mnie bardzo miłym zaskoczeniem, prawie szokiem : )... MariuszB Jak najbardziej polecam! (1) Byłąm tam niestety tylko raz dojazd jest bardzo dobry. Panowie wyczyścili mi... KA.Bu. Jakość bez kompromisów (1) Byłem wczoraj pierwszy raz. Polecam szczególnie dla motocyklistów. Wątpiłem... Piszmag Polecam (1) Auto umyte bardzo dokładnie, świetnie wysprzątane w środku. Nadmienię, że... Paweł Dbałość o klienta (1) Choć byłem służbowym autem dostawczym, byłem potraktowany w pełni... Darayavahus mbu - opinia (1) Sprawna obsługa, brak kolejek, można i warto umówić się umówic na telefon,... mbu podzielam opinie poniżej (1) Moja pierwsza wizyta i muszę przyznać, że udana. Możliwość rezerwacji usługi,... Tomecki