Mr. Sushi

Sushi

Gdańsk, Jana Pestalozziego 20

Joanna G. - ocena (1) Obłędne koktajle które umilają czas spędzony w tym lokalu - do tego fajna... Joanna G. Luiza - ocena (1) Byłam wczoraj w lokalu na chmielnej. Cudowny wystrój i świetna jakość rolek.... Luiza Daria - opinia (1) Najlepsze sushi, które jadłam!Wysoka jakość i miła obsługa. Jedzenie jest... Daria
Lukasz - opinia (1) Zdarzyło mi się już 2 razy ze nie dali naklejki za zamówienie :( raz z... Lukasz Oskar - opinia (1) Najlepsza restauracja z sushi w jakiej jadłem,polecam zestaw tempura Oskar Jarosław - opinia (1) Pierwsze zamówienie i ogromne zaskoczenie koncepcją burgerów sushi oraz ich... Jarosław Nikola - opinia (1) Nie ma co dużo mówić, inne opinie podsumowują to miejsce idealnie, po prostu... Nikola Zuza - opinia (1) Najlepsze sushi w trójmieście, świetne zestawy w przystępnej cenie! Zuza Kinga - opinia (1) Mocno uzależniające smaki. Najważniejsze - zawsze wszystko świeżutkie,... Kinga Damian - opinia (1) Mega smaczne sushi, super szybka dostawa, świetna obsługa i do tego ekstra... Damian Paulina - opinia (1) Przepyszne, zawsze świeże sushi! Obsługa jest wspaniała i serdeczna, wszystko... Paulina Nastazja - opinia (1) Najlepsze sushi jakie jadłam, rolki pomysłowe, dużo ryby, dodatków. Jakość na... Nastazja Joanna - opinia (1) Nie tylko świeże, pięknie zapakowane ale i pyszne ️ Joanna Paweł - opinia (1) Polecam. Super obsługa i świetne sushi. Paweł Karolina - opinia (1) Przepyszne sushi ,najlepsze w trójmieście! Karolina J - opinia (1) Najlepsze sushi w Gdańsku! Zawsze pięknie podane,czuć wysoka jakość... J Kasia - opinia (1) Super! Jestem baaaardzo zadowolona! Przepyszne sushi, bardzo miła obsługa,... Kasia