Maciej - ocena (1) Super miejsce dla amatorów japońskich przysmaków i nie tylko! Must visit!... Maciej Kaśka - ocena (1) Najlepsze sushi w mieście:) polecam #kaskatancz Kaśka Piotr - ocena (1) Ciekawy wybór w karcie, bardzo smacznie. Super atmosfera Piotr
Mikasa - ocena (1) lokal z przyjemnym wystrojem, rolki podane estetycznie, duży plus za węgorza... Mikasa Natalia - ocena (1) Lepszego sushi nie jadłem :) Natalia Sylwia - ocena (1) Fantastyczne jedzenie, super lokalizacja, cudowna obsługa! Polecam! Sylwia Nikita - ocena (1) Wyjątkowe doświadczenie sushi! Jakość ryb była znakomita, a dbałość o... Nikita Maciej - ocena (1) Polecam w 100% lokali czysty i elegancki a obsługa bardzo sympatyczna. Maciej Ilona - ocena (1) Na miejscu | Kolacja | 80100 zł Rzadko kiedy wystawiam opinie, ale śmiało... Ilona ObrotnyDamian - ocena (1) Sushi warte grzechu! Wysokiej jakości produkty! Sushi burgery mega! polecam ObrotnyDamian Dominika - ocena (1) Byłam na prezentacji nowej karty. Totalna bomba! No i w końcu mają super... Dominika M.M - ocena (1) Generalnie bardzo dobre jedzenie, fajny klimat. Z pewnością jeszcze powrócę.... M.M Monika - ocena (1) Przepyszne jedzenie, doskonała atmosfera. Obsługa na najwyższym poziomie. Z... Monika J.Z. - ocena (1) Dobra lokalizacja, miła obsługa i dobre jedzenie, znajdzie się coś dla... J.Z. Smakosz - ocena (1) Byłem i pozostanę stałym klientem jakość sushi zawsze jest zadowalająca, a po... Smakosz Mateusz Kowalewski - ocena (1) Świetna atmosfera, czas mija tu bardzo szybko. Tutaj zjadłem pyszne sushi w... Mateusz Kowalewski Anna - ocena (1) Świetny wystrój, zdecydowanie różni się od konkurencji, gdzie jest stara i... Anna Margo - ocena (1) Jedno z lepszych sushi jakie jadłam,bogato wypełnione,nie żałują też... Margo Kacper - ocena (1) Maja świetne sushi, ciekawe sety i wybor przystawek. Świeże składniki, ładnie... Kacper Mateusz R. - ocena (1) Najlepsze sushi w trójmieście. Próbowałem różnych w całym mieście, natomiast... Mateusz R.