Tomasz Zagórski - opinia (1) Na gorąco, lecz na spokojnie. W piątek(mamy poniedziałek)Krystian prowadził... Tomasz Zagórski Polecam:-) (2) Polecam, świetna zabawa. Kontakt przed weselem i w trakcie profesjonalny.... Weronika Profesjonalizm przez duze P (2) Wiele wspólnych wydarzeń za nami i przed nami ;) Profesjonalizm, wyczucie... Deska Design
Naprawdę polecam. (2) Wszystko naprawdę na + i to duży. Świetnie zorganizowany bezproblemowy.... Kuba DJ godny polecenia (2) DJ godny polecenia, pełen profesjonalizm. Muzyka urozmaicona, taneczna, dla... Katarzyna na wesele jak najbardziej (1) Bardzo zależało nam na luźnej atmosferze bez presji, zbytniejj przaśności i... Nowożeńcy 40 lat minęło. (2) Bardzo dziękuję za wspaniałą zabawę. Profeska pod każdym względem. Dla... PiotrAG Wesele z Mr Nice (2) Krystian gral na moim weselu i naprawde dal czadu! Swietnie rozpoznawal... Marek Polecam (2) Jest git A Duży plus za indywidualne podejście (2) Kolejny plus za wszechstronność i wyczucie sytuacji Adrian Pełna profeska (2) Szczerze polecam, wszyscy bawili się do białego rana w super atmosferze. Muza... Krzysiek Impreza do świtu (2) Świetny Dj z bardzo dobrym gustem muzycznym :) Grał tak, jakby nas dobrze... Natalia Wesele w plenerze (2) Zaczynając od początku bardzo dobry i profesjonalny kontakt. Rzetelne... Ola i Paweł Cóż za wspaniała impreza była (2) W obowiązku jestem ocenić na 6+ dżentelmena który tworząc oprawę muzyczna... Adam Polecam (2) Impreza weselna z tym Panem to najlepszy wybór. Rewelacyjne dopasowanie sie... Magda Rewelacja !!! (2) Dawno tak dobrze się nie bawiłem ! Profesjonalizm i doświadczenia Krystiana... Radek zdecydowanie polecam (2) DJ godny polecenia. Zadbał o oprawę muzyczną podczas dużej,ważnej imprezy... Monika Zawsze spoko (2) Było na bogato!! Wszystko się udało, ludzie zadowoleni bo wybawieni. Czego... Młoda Para Najlepiej!!!! (2) Zawsze świetnie przygotowany ze sprzętem, muzyką i humorem ;) potrafi... Whiskey On The Rocks Odlot (2) Robiłem ostatnio urodziny z grubą bibą, cała knajpa rozkręcona także polecam... Pit