Robert - opinia (1) Profesjonalna obsługa jestem bardzo zadowolony Robert Profesjonalna obsługa (1) Miałem przyjemność podkręcić swojego Golfa w firmie Mrmotosport i jestem... Paweł Leśniak VW Golf 5 1.9 BRU (1) Polecam każdemu , kto chce zwiększyć moc w swoim aucie , szybko , konkretnie... Paweł Sz.
Tuning do audi a4 b7 oraz wyłączenie egr (1) Bardzo fachowe i profesjonalne podejście do klienta, jestem bardzo zadowolony... Krzysztof Bytow Mazda CX-7 2.2 MZR-CD 173KM 2010 (1) Jestem mega zadowolony profesjonalne doradztwo ogromna wiedza na temat... Dariusz Bytow. Dodge Caliber (1) Zapchany dpf. Pan dokładnie wyjaśnił na czym polega wyciecie dpf i od razu... Krystian VW Golf VI 1,6 TDI (1) Mój Golf VI fabrycznie miał 105 KM, zdecydowanie za mało, po konsultacji z... Maciek Fiat Ducato 3.0 (1) Polecam wszystkim usługi MDMotorSport z ręką na sercu , pełen profesjonalizm... Piotr Vektra C 1.9 CDTI 150 PS lzejsza o normy niemieckiej ekologii (1) Dlugo rozwazalem co poczac z klapkami komory wirowej kolektora ssacego dalej... Pawelek Usunięcie filtra DPF (1) Wysokiej klasy specjaliści...bardzo miła obsługa, nie ma dla nich rzeczy... Kamil Transit 2.4tdci-140KM-350Nm (1) ::: Połączenie perfekcyjnej wiedzy o programach komputerowych ze znajomością... >JS Profesjonalista (1) Dzisiaj już wiem dlaczego dobry chiptuning wykonuje się nie w 2h tylko w dwa... OOG Opel Insignia (1) Szybko, konkretnie i profesjonalnie. Firma posiada dobry sprzęt, dużo wiedzy... Chris Profesjonalne podejście i świetny kontakt (1) Zdecydowanie polecam firmę Mrmotorsport. Kontakt z Panem Adamem to czysta... Kamil usuniecie DPF octavia (1) Polecam z czystym sumieniem filtr usuniety exspresowo super obsługa i cena o... Marcin USUNIĘCIE DPF I ADBLUE MAZDA CX7 (1) Super specjalista, który nie boi się wyzwań. Usługa wykonana solidnie,... Mazda cx7 usuniecie dpf mazda 5 (1) usluga wykonana szybko i profesjonalnie. kam Super (1) Byłem z moim fordem transitem w 2 warsztatach i żaden nie potrafił pozbyć sie... Marcin super! (1) Gdyby mój samochód potrafił korzystać z facebooka, kliknąłby lubie to! :) WK Chiptuning (1) Szybko konkretnie i profesjonalnie. Firma posiada dobry sprzęt, dużo wiedzy i... Jakub Skibiński