Wyprzedaż letnia świetna sprawa (1) W lipcu trafiłam na letnią wyprzedaż, okazało się, że dla mojej Ani kupiłam... Dagmara Miś - opinia (1) Super obsługa, zawsze pomocna i sympatyczna. Ubranka super jakości... Miś Fajny sklepik (2) Fajny, przyjazny sklepik z kolorowymi ubrankami, szkoda tylko, ze tak... Marika
bodziaki jedyne w swoim rodzaju (1) sklep jest doskonale zaopatrzony i każdy rodzic znajdzie coś dla swojego... karola świetne miejsce dla osob szukających oryginalnych ubranek dla swoich pociech:] (1) przemiła a do tego prześliczna obsługa:) doskonałe miejsce dla rodziców, tych... marek Szczerze POLECAM (1) Szukałam sukienki dla dziecka na wesele, lecz za doskonałą poradą przemiłej... Magda Miła obsługa i ciekawy asortyment (1) Chciałem zrobić szybkie prezent małolatowi mego brata i natrafiłem z... djdred piekny, przytulny sklepik (3) Do Mrówki wysłała mnie moja pani ginekolog - jestem w 8 miesiącu ciąży. Moja... Małgorzata Great kids clothes (1) Disovered this shop when visiting in February....great value, trendy clothes... Dublin Polecam hiperalergiczne body z włókna bambusowego (1) Polecam Mrówkę, szeroki asortyment, piękne bodziaszki dla maluszków.Każda... Joanna Samulczyk