Dawid Rydzewski - ocena (1) Jest dobrze i fajnie Dawid Rydzewski Andrzej - ocena (1) Miłe i profesjonalne podejście do klienta przełożyło się na pozytywny wynik... Andrzej Adam - ocena (1) Oceniam kurs zawodowy bardzo pouczający!!! Adam
Michał - ocena (1) Na temat , ze zrozumieniem. Śmiało polecić innym. Instruktor też spoko. Michał Paweł - ocena (1) Profesjonalne szkolenie,ze zrozumieniem..Polecam Paweł Waldemar - ocena (1) Polecam, profesjonalne szkolenie przygotowujące do pracy i do egzaminu.... Waldemar Dawid Rydzewski - ocena (1) Krótko, zwięźle i na temat Dawid Rydzewski Aleaksandr - ocena (1) wszystko było w porządku i zrozumiałe, dziękuję bardzo Aleaksandr mykola - ocena (1) idealny umiejętności do wytłumaczenie zasad, dobre podejście do każdego z... mykola Vvlad - ocena (1) Bardzo dobre szkolenia, profesjonalne przygotowanie do egzaminu na wózki... Vvlad Dawid - ocena (1) Profesjonalnie przekazywana wiedza w zakresie Pierwszej Pomocy Dawid Dawid Rydzewski - ocena (1) Profesjonalnie, rzeczowo, ciekawie Dawid Rydzewski Aleksandra - ocena (1) Profesjonaliści :) Pan Dawid Rydzewski wykazał się dużą cierpliwością i... Aleksandra Mikkik - ocena (2) Super polecam szybko sprawnie Mikkik Marcin - ocena (1) Profesjonalne podejście , rzetelnie omówiony materiał Marcin Daniel S - ocena (1) Odbyłem kurs na WWO w MultiCarlo. Polecam tę szkołę można na spokojnie... Daniel S Dawid Kulig - ocena (1) Właśnie ukończyłem kurs na wózki widłowe w firmie Multicarlo i jestem... Dawid Kulig Karol - ocena (1) Bardzo pomocny kurs Karol Zuzanna Moch - ocena (1) Kurs został przeprowadzony profesjonalnie i treściwie. Polecam! Zuzanna Moch Korab Robert - ocena (1) Mega podejście 10/10 Korab Robert