Radzio - ocena (1) Dobra ekipa. Wszystko wporzadu. Dobre wyszkolenie. Radzio Andrzej - ocena (1) Bardzo polecam szkołę Multicarlo. Świetny instruktor, uczy wszystkiego, co... Andrzej Damian - ocena (1) Super szkolenia. Wózki widłowe zdane za pierwszym razem. Konkurencyjne ceny i... Damian
Maciej topolski - ocena (1) Jestem mega zadowolony zadowolony pierwszym razem zdane instruktor mega... Maciej topolski Nie wiem, co wpisać - ocena (1) Miły i profesjonalny prowadzący Nie wiem, co wpisać Jakub - ocena (1) Bardzo konkretny przekaz wiedzy, podejście na luzie, polecam serdecznie! Jakub Tomasz - ocena (1) Rzetelna firma. Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Serdecznie polecam. Tomasz Dawid Rydzewski - ocena (1) Sprawne i szybie szkolenie. Dawid Rydzewski Hhaallmmaann - ocena (1) Ośrodek szkoleniowy godny polecenia więc polecam:) Hhaallmmaann Karolina - ocena (1) Szkolenie jasne i szybkie przekazane najważniejsze informacje Karolina Adi - ocena (1) Ok kurs prowadzi miły gość Adi Bielikov Oleksandr - ocena (1) Super. Wszystko jest zrozumiałe Bielikov Oleksandr Oleh - ocena (1) Wszystko jest zrozumiałe Oleh MC - ocena (1) Dobre, zrozumiałe szkolenie. MC Patryk - ocena (1) Miłe i profesjonalne podejście do klienta przełożyło się na pozytywny wynik... Patryk Olena - ocena (1) Wszystko zrozumiałam Olena Dawid Rydzewski - ocena (1) Jest dobrze i fajnie Dawid Rydzewski Andrzej - ocena (1) Miłe i profesjonalne podejście do klienta przełożyło się na pozytywny wynik... Andrzej Adam - ocena (1) Oceniam kurs zawodowy bardzo pouczający!!! Adam Michał - ocena (1) Na temat , ze zrozumieniem. Śmiało polecić innym. Instruktor też spoko. Michał