Multikino Rumia !!!!!!!!!!!!!!!!!! Dramat

jedno wielkie DNO w burd...... jest wiekszy porzadek niz tam. Popcorn sprzedawany w jednym miejscu z biletami. Przez co strasznie wydluza sie czas oczekiwania na bilet. Jakby tego bylo malo przyjechalem 45 minut przed czasem tak jak nakazuje regulamin by odebrac zarezerwowane bilety czekalem w strasznie dlugiej kolejce a gdy juz doszedlem do kasy Pani raczyla mnie poinformowac ze moje bilety zostaly sprzedane komus innemu. Co to za porzadki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Multikino Rumia !!!!!!!!!!!!!!!!!! Dramat

Zamknąć ten b..del i do kościoła
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja odniosłem wręcz odwrotne wrażenie.
Miło i przyjemnie. Pochopnie oceniacie to kino!

Ja niesety mam takie samo zdanie odnośnie organizacji jak w poście nr 1.

Multikino Rumia !!!!!!!!!!!!!!! rewelacja

co wy chcecie od tego kina?. jest swietne! najnowsze efekty, przytulne, i blisko

Re: Multikino Rumia !!!!!!!!!!!!!!! rewelacja

Jest OK, jedynie masakra była podczas maratonu Noc Kina Polskiego, jakim cudem młodzież wniosła alkohol to nie wiem bo torby były sprawdzane przed wejściem.... dzięki nim mieliśmy dodatkowe efekty specjalne w postaci bekania i innych dziwnych dzięków, ale poza tym to wszystko mi się podoba:)

Re: Multikino Rumia !!!!!!!!!!!!!!! rewelacja

Ja tam ogólnie nie jestem za dowolona z tego kina! Zimą zimno na sali, dziecko musiało siedzieć w kurtce. Obsługa kina niby miła oprócz Pani Kasi która obsługiwała mnie przy kasie. W toalecie mokro (można sobie złamać noge).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1