Multinaciągacze a nie Multimedia
Witam wszystkich naciągniętych przez ta pseudo firmę Podzielę się ciekawostkami jak wspomniałem moja super promocja która trwała rok dobiega właśnie końca internet 6 mega i tv 60 kanałów analogowy płaciłem do tej pory 91 zł teraz jako ze jestem stałym abonentem dostaje to samo ale za 120 zł i to tv na 2 lata a net na rok ale ostatnio dzwoniła miła pani naciągając mnie na super oferty z których niestety nie skorzystałem i poinformowała o tym ze jeśli kończę z nimi to muszę się zgłosić do bok i rozwiązać umowę do 20 marca więc podreptałem tam 14 marca i tu co? okres wypowiedzenia się zmienił i trwa 3 m/c ale o tak mało istotnej rzeczy zostałem powiadomiony wraz z faktura która zawsze płace w terminie i nie zerknąłem ze małym druczkiem zmienia się regulamin który firma może sobie zmieniać kiedy chce i jak chce przed rokiem posiadałem tez pseudo cyfrowa tv która łącznie nie działała około 3 m/c ale super firma odliczyła mi z abonamentu 19 zł za to ze ich cud techniki nie działał dzwonili do mnie 5 razy i naciągali na cuda ale ze się zmienił regulamin i muszę wcześnie zrezygnować nikt nie wspomniał teraz pomęczę się z tymi papudrokami jeszcze 3 m/c i mam jeden wybór tależ bo na moim wieżowcu ta super firma ma monopol i nikt inny z kabelkiem tu nie wejdzie pamiętam jak byłem w UPC było o wiele lepiej nie polecam multi mediioszustów omijać szerokim łukiem P.S. jakość telewizji jest poniżej krytyki na starym tv to może tak ale na lcd42" jest nie do przyjęcia pozdrawiam i ostrzegam przed nimi.