Łukasz - opinia (1) Jestem pod wrażeniem jak wszystko przebieglo bez problemow żaluzje... Łukasz JO - opinia (1) Rewelacja, korzystałam wielokrotnie. Szybko, cena przystępna, duży wybór... JO Adriano - opinia (1) Zadowolony jestem. Solidna firma, która nie boi się wyzwań i trudnych... Adriano
Ewa z Jaśkowej Doliny - opinia (1) Polecam Pana Piotra z Multirolo Osowa za doractwo, super komunikację. Ewa z Jaśkowej Doliny POLECAM SERDECZNIE ROLETY MULTIROLO (1) Szybka i miła obsługa, bardzo duży wybór. Polecam. ANKA S. super (1) Z racji zawodu - 3 oferty na rolety i żaluzje drewniane na stole. "... Bart Pani która nic nie wie (1) Pani która nic nie wie, poza tym ma masę zapytań i telefonów no i nie ma... Lelek Gorąco polecam wszystkim, którzy cenią sobie wysoką jakość produktu w przystępnej cenie. (1) Zamówiłam rolety plissy, jestem bardzo zadowolona!Spełniają wszystkie moje... Emilia brak zainteresowania! (1) wczoraj cały dzień próbowałam dodzwonić się pod wskazane numery telefonu i... S.M.