Murapol

Deweloperzy

Gdańsk, Seweryna Goszczyńskiego 5

Henryk - ocena (1) Terminowy deweloper, jakośc wykonania pozytywna. Obsługa klienta bardzo... Henryk Grzegorz - ocena (1) Duży wybór mieszkań w Gdańsku. Profesjonalna obsługa działu sprzedaży. Polecam. Grzegorz Marta - ocena (1) Jedna gwiazda, bo nie da się dać mniej. Same problemy, z deweloperem, z... Marta
Monika - ocena (1) Deweloper o ciekawym pokroju, daje duże możliwości negocjacyjne, przede... Monika Patryk - ocena (1) Dział sprzedaży dewelopera wykazał się kompetencją i zaangażowaniem na każdym... Patryk Adam K - ocena (1) Świetne doświadczenie z Murapol polecam! Zakup mieszkania od Murapol to była... Adam K Marek Mróz - ocena (1) Polecam. Duży wybór mieszkań i inwestycji w Trójmieście. Marek Mróz Andrzej Z - ocena (1) "Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z murapolem. cały proces zakupu... Andrzej Z Karolina - ocena (1) Póki co wszystko ok, narzekać nie mogę, mam nadzieję, że im dalej tym będzie... Karolina nickowski - ocena (1) Mieszkanie odebrane w zadowalającym stanie. Nie było większych uchybień,... nickowski Mieszkaniec niezdrowego osiedla"zdrowo" - ocena (1) Jestem właścicielem mieszkania w osiedlu zdrowo. Powiedzieć że żałuję że... Mieszkaniec niezdrowego osiedla" Ja - ocena (1) Ci co chcą kupić mieszkanie od tego dewelopera to niech się dobrze... Ja Nieszczęśliwy nabywca lokalu - ocena (1) Daje 1 tylko dlatego że nie można dać 0. Osiedle Zdrovo tonie w bagnie,... Nieszczęśliwy nabywca lokalu Koka - opinia (1) Nie polecam.najgirszy deweloper jakiego spotkalam.klatki biednie wykonczona... Koka Paula - opinia (1) Osobiście nie spotkałam się nigdy z gorszą jakością wykonania i gorszą... Paula n - opinia (1) Bardzo niski standard wykonania za bardzo wysoką ceną n Nie polecam (1) Nie polecam dewelopera jak chcecie kupić mieszkanie to wszędzie tylko nie w... klient Nie polecam (1) Doświadczenie nie inne niż w pozostałych komentarzach. Oferta przed kupnem... m. Tragedia (2) Jestem mieszkańcem Osiedla Orle Gniazdo. Rzeczywiście, zadowolonym z... Mieszkaniec orle gniazdo odradzam, bedziecie żałować (1) mieszkanie kupione, zrobione i zamieszkane. Wszystko pieknie dopoki cos nie... mysza