zosia lubanska - opinia (1) świetne, zadbane konie na których naprawdę da się pojeździć, poskakać, bardzo... zosia lubanska Marcin - opinia (1) Wyśmienita szkółka, ekstra podejście do dzieci. Marcin Nasze ulubione miejsce (1) Po doświadczeniach w kilku poprzednich miejscach stwierdzam, że to miejsce i... Marzena
Gorąco polecam! (1) Zdecydowanie najlepsze urodziny w mieście. Duzo atrakcji, dzieci zachwycone... Dagmara Jopi (1) Pełen profesjonalizm mila atmosfera :) Czarny mustang weronika piepiórka (1) miła, kompetentna obsługa, otwarta na ludzi ela duszka Ula - opinia (1) Juz po pierwszej jeździe poczułam ze kocham te konie. Pani Weronika jest... Ula super miejsce (1) Wyjątkowa, kameralna stajnia, oferująca naukę jazdy konnej na najwyższym... Iwona Stajnia (2) Gdzie dokładnie ona się mieści ? kiki super (1) Pani Weronika wspaniale prowadzi jazdy, bardzo dużo mnie nauczyła a do tego... Aga Pokochałem konie po zajęciach u Weroniki:-) (1) Bardzo profesjonalne podejście w świetnej atmosferze. Trening dobrany do... Radek