Muzeum Miasta Gdyni

Muzea Zabytki

Gdynia, Zawiszy Czarnego 1

Katarzyna - ocena (1) Wraz z Mężem brałam udział w wystawie poświęconej tematowi: Gdyńskie Oksywie... Katarzyna Turysta - opinia (1) Świetne miejsce z klimatem. Wiele ciekawych inicjatyw i wydarzeń. Polecam! Turysta Krzysztof Kamil - opinia (1) Podczas oprowadzania (lato 2022) uprawiane jest strasznie dużo polityki... Krzysztof Kamil
Magdalena - opinia (1) Brak tu klimatu muzealnego i zrozumienia dla propagowania historii zgodnie ze... Magdalena Wspaniałe muzeum... (1) fantastycznie przygotowana wystawa Karola Śliwki, fajne wnętrze i cały... Mateusz Muzeum po zmianie (1) W muzeum byłam kilkakrotnie kilka lat temu i wybrałam się ciekawa, jak się... Rozczarowana Żenada (1) Z moimi gośćmi wybrałam się tydzień temu do Gdyni. Pogoda była ładna w sam... lucy Marnotrawienie publicznych pieniędzy (2) Z okazji narodowego święta wybrałam się dzisiaj do Muzeum Miasta Gdyni. Znam... Kota Muzeum - negatywna (1) Byłam dzisiaj po raz kolejny w muzeum i przeżyłam rozczarowanie. Zniknęła... Beata InfoBox (2) Muzeum Miasta Gdynia przerodziło sie w nudny InfoBox. Podobny typ ekspozycji;... Tomasz eti - opinia (1) trójmiasto najpiekniejsze eti