Muzyczne Lato

29.06 - ARASH,VELVET30.06 - GLOBAL DEEJAYS, DJ DAZ,UNITING NATIONS06.07 - TEDE, KOŁCZ, KIEŁBASA,DJ MACU, WARSZAFSKI DESZCZ07.07 - 20:00 - FARBA COMA13.07 - AKCENT, THE JET SET14.07 - INFERNAL, PAWILON22.07 - HITY NA CZASIE - Kombii, Baracuda, Mezo/Kasia Wilk, Patrycja Markowska, Sunrise Ave, Ania Dąbrowska, Magnus i Magnetic27.07 - ICH TROJE
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ŚWIETNY KONCERT AKCENT ROZKRĘCIL PUBLICZNOSC NA MAKSA!!! Sczegolnie tą damska publiczność:) było na co popatrzeć!!! Super kolesie:))) i super koncert!!! Pozdro

Akcent!!!!!

Mówiłam że bedzie super! no i bylo. Akcent to najwspanialszy zespol na swiecie! a po koncercie to juz w ogole bylo super, tacy mili dla fanow itd. Lepiej byc nie moglo!
MARIUS

sapko

Uważam że koncerty są do bani gdzie nasze sławy polskie jak dzem , tsa,lady pank,budka suflera, stanisław sojka,itp dlaczego mam słuchać jakis zagranicznych śmieci i jakiiegoś hip hopu!!!!!!

Był to najlepszy koncert na którym byłam w tym roku;] Pierwsza cześć troche nie bardzo. O dziwo nawet podobało mi się The Jet Set ale Akcent nieźle rozkręcili publiczność. Naprawde warto było pojść:D

Ale było exstra

Właśnie wróciłam nie dawno z koncertu zespołów the jest set i akcent ale sie wybawiłam a jaka była goraca atmosfera i ludzje jak sie bawili na maxa .Oraz gorąco pozdrawiam zespoł akcent i organizatorów tej imprezy,exstra ze do nas wpadaja takie swiatowe gwiazdy ....

Szalona

nie no takiego koncertu juz długo nie było.. wyszalam sie... ajj Suepr.. powinno byc wiecej takich koncertów..
Bosko... KOCHAM AKCENT

akcent

było super poprostu super wyszalałam sie za wszystkie czasy

xd

zagraniczny xD

Mam pytanie!

Akcent będzie zagraniczny czy polski ?

gdzie można kupić ten bilet??????

no na comie to normalne ale wiesz nikt na akcent czy ich troje nie bedzie tanczył pogo ;]

Hym

Zauważyłam ze tanczycie pogo-pogo ale uważam ze na koncertach tych o ktorych jest teraz mowa nie powinno sie tego robic bo mozna komus niechcacy krzywde zrobic...Ja sama staram sie odchodzic gdy widze ludzi którzy to tancza :(

slowo o ochronie

nie jestem specem od ochrony ale na chlopski rozum to ochrona nie jest od biernego czekania na rozwoj wydarzen, tylko powinna wypatrywac potencjalne zagrozenia i skutecznie nim przeciwdzialac np. przyszla banda dresow na koncert rockowy, w ogole nie sluchaja, sa agresywni, maja butelki z piwem itp. ochrona powinna byc blisko takiej grupy aby tamci wiedzieli ze sa pod obserwacja, i ze jakakolwiek proba rozroby skonczy sie dostaniem po zsolaryzowanej mordzie.
jeszcze raz podkreslam. na ochronie sie znam tyle co wycztalem w gazetach: Komandos, Raport WTO, Nowa Technika Wojskowa, Poligon itp

zajefajnie

Jak co roku o tej porze kazdy bawi sie troche lepiej lub troche gorzej!!!!!! ALE ja napewno nie mam zamiaru przegapic tej IMPREZY i wy chyba TEZ co???? Pozdro MICHU

Hity na czasie

ale będzie jazda
Kombii, Baracuda, Mezo/Kasia Wilk,
Patrycja Markowska, Ania Dabrowska,Magnus
Magnetic no i supppperr zespół Sunrise Ave

"pozdro dla tych co ida na koncert posluchac muzyki a nie robic burdy !! ... ;]"

Dołączam sie!:D

'Moim zdaniem powinni zaprosic tam peje..'
hahahha peja w Gdansku ?
umre ze smiechu

JESZCZE RAZ

DO MAGDY (tej pierwszej)

"i jeszcze jedno radze wam nie zamykac sie w swoim wlasnym swiecie bo tak was wszyscy odbieraja i nie dziwcie sie ze za kazdym razem jak wyjdziecie na ulice ludzie sie z was smieja i dostajecie wpierdo*
"
Mam kumpele ktora nie slucha rocka i posluguje sie takimi argumentami.Nie pisz ze wszyscy bo to nie prawda.Mam mase znajomych ktorzy sie tak nie ubieraja i mnie lubia.Tak samo ja moge napisac ze wszyscy smieja sie z Ciebie, bo zapewne znajde grupke ludzi ktorzy nie raz sie z Cibie/ z Twojego wygladu nasmiewali.Tak juz w zyciu jest ze nie dogodzisz wszystkim!!Ale nie pisz ze wszyscy mysla tak jak Ty!!

"I wlasnie waszymi opiniami pokazujecie wasza slabosc... Bo nie rozumiem dlaczego zgory zakladacie ze biagamy w bialych rekawiczkach i maskach?? dla waszej wiadomosci ja nie biegam na kazda impreze techno "

A dlaczego ty zkladasz ze my chodzimy brudni??ze biegamy na wszystkie koncerty rockowe??

Czy Ty się nie pocisz??nie masz tluszczu na wlosach??Jezeli nie to chyba z Toba cos nie tak bo to NORMALNE!!!!!!!!!Jest tylko kwestia czy sie umyjesz a wiekszosc moich znajomych to robi.Zapewne w Twojej grupce tez znajda sie osoby ktore maja problemy z higiena :D

lol

co do tej skromnej bojki pod scena to ja sie nie martwie kolesie zajatwia swoja sprawe w szkole :) jak sami mowili i chwala im niech robia co chca ... ale jesli przychodza na koncert po to zeby sie bic ... no to niech sie nie dziwia ze dostana jeszcze od ochrony :) ja jestem tolerancyjny co do punkow i ich subkultury ... ale jednak ... na koncercie tede nie bylo takiej akcji ? czemu ? wiekszosc hip hopowcow uchodzi za twardzieli itd ... ale jakos nie robili problemow i nie wnosili scyzorykow lancuchow nozyczek itp .... po co to komu na koncert ? pozdro dla tych co ida na koncert posluchac muzyki a nie robic burdy !! ... ;]

TOLERANCJA

:D
Glany: droga dziewczynko, nie wiem czy wiesz glany zrobione są ze skóry charakteryzuje ją to że w naturalnym "otoczeniu" stopy nie pocą się tak jak w np. szpilkach. PS latem glany czesto nosi się tylko wieczorami gdy jest chłodniej, na dzień są tramki:D Kolejny argument za glanami: tylko i wyłącznie dzięki tym butom moje stopy żyją po koncertach

Włosy: częsciej widuję dziewczy w tłustych włosach niż facetów

Ubrania: w akademiku pokażę Ci kilkunastu chłopaków z krótkimi włosami i w przepoconych podkoszulkach, oraz zapewne taką samą ilość chłopaków z długimi włosami i w czystym ubraniu

Dziewczyny: hmmm nie wiem czy ktoś zgodzi się z moją opinia, ale zauważyłam że te "mało pociągające brudaski" mają częściej chłopakaków niż nie jedna laska która codziennie spędza 45 minut robąc makijaz... bo ona w tym czasie np. przeczyta kilkadziesiąt stron książki i jest bardziej pociągająca od tej pierwszej!! Bo ma swoje zdanie, jest mądra, naturalna i przy tym piękna!!(jak to każda kobieta). Poza tym ciuchy które moszą te dziewczyny są modne!!! w Hausie, H&M, wszędzie znajdziecie trampki, spódnice w kwiaty czyli tzw moda Hippisowska :D

Koncerty: jak miałam 13 lat nie mogłam zrozumieć co oni w tym widzą.4 lata później zrozumialam :) jest radocha z fali, wywijania włosami i skakania(co w tłumie nazywa się pogo:)

I zgadzam się z Magdą :D z tych ubrań się wyrasta :/

Ochrona: jak sama nazwa wskazuje: jest do ochrony ludzi a nie do ich "segregowania" ich przed koncertem, zwłaszcza na koncertach masowych, praktycznie bezpłatnych

Koncert: nie byłam, bo Coma na Juwenaliach strasznie smęciła więc wolałam iść do Domu Studenckiego, więc "po co przepłacac" :)

Inne tematy z forum

Zaćmienie Słońca - obserwacje z komentarzem naukowym astronomek Hevelianum (9 odpowiedzi)

Początek roku 2025 obfituje w niepowtarzalne zjawiska astronomiczne.29 marca oglądaj z nami...

Wizyta Karola Nawrockiego w Gdyni (4 odpowiedzi)

W sobotę 8 Marca w Gdyni na Skwerze Kościuszki przy Pomniku Polski Morskiej odbędzie się...

Nauka mówi. Spotkanie z prof. Andrzejem Draganem (6 odpowiedzi)

Hevelianum zaprasza 1 marca 2025r. na Nauka mówi. (Nie)możliwości kosmicznych podróży.Hevelianum...