Nauka mówi. Spotkanie z prof. Andrzejem Draganem

Temat dostępny też na forum: Rozrywka
Hevelianum zaprasza 1 marca 2025r. na Nauka mówi. (Nie)możliwości kosmicznych podróży.Hevelianum zaprasza na spotkanie popularnonaukowe, podczas którego odbędzie się:Wykład prof. dr hab. Andrzeja DraganaDebata, w której udział wezmą: prof. dr hab. Andrzej Dragan (fizyk, Uniwersytet Warszawski), dr Agata Kołodziejczyk (neurobiolożka, astrobiolożka, Analog Astronaut Training Center) ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

SUPER!!! Na pewno się tam pojawię!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kto wpadł na pomysł, by takie spotkanie organizować w tak małym miejscu? Kpina, wejdzie ledwie ułamek chętnych.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

byłem i pocałowałem klamkę

większość chętnych nie weszła do środka, na szlace garstka krewnych i znajomych królika
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pojawiłem się, ale się nie dostałem! Za organizację "pała"!!! To skandal, byłem 30 minut przed rozpoczęciem, wyszedł gościu i poinformował, że już nikt nie wejdzie. W kolejce stali ludzie, którzy nie mieli pojęcia kto będzie miał wykład i na jaki temat! Powinny być wejściówki albo nawet płatne bilety!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dużo ludzi się rozczarowało

Już idąc od górę gradowa widziałem osoby schodzące z niezadowolona mina, trzymające w ręku Kwantechizm. Tłumek przed drzwiami tylko utwierdził mnie w przekonaniu, że wykładu nie usłyszę. Mogliby go chociaż strumieniować na otarcie łez. Niemniej nie rozumiem, dlaczego mając świadomość (sami o tym piszecie) że publiczność nie zawiedzie - organizator mógłby pomyśleć o większym audytorium. Nawet kosztem płatnych biletów - chętnych by nie brakowało.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0