Muzyka na cywilnym??

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam!

Drogie Panny Młode czy orientujecie się może czy istnieje taka mozliwość żeby zamiast muzyki granej przez osobę z Urzędu była muzyka z płyty CD z wybranym przez nas utworem?Znależliśmy piekny instrumentalny utwór i bardzo bym chciała żeby to własnie to było na naszym śłubie.Jak myślicie??
Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Muzyka na cywilnym??

Weż sobie muzyke pogrzebową albo rozwodowa wiesniaro bchachachacha

Uuu ale mi dogadałaś.Chyba się zaraz popłacze.Nie interesuje mnie Twoje zdanie bo po treści Twoich wypowiedzi wiem że masz kiepski gust.Jak masz problemy z emocjami to zaproszam do mojego gabinetu wizyta dla desperatow 50 zł.

To ty masz kłopoty z emocjami !!I lepiej zamknij gabinet.Bo sama nadajesz sie na leczenie....tak jak te wszystkie niedoswatczone dziewczynki które dla kasy czy rozrywki wychodza za rozwodników. żałosna idiotko

Powaliło cie kobieto????Karolka zadało pytanie i chciałaby odpowiedz.Czy ty musisz zawsze dowalić jakimś prymitywnym teksetm?Przecież nie Ciebie pytała zapewne o zdanie.
Wkurzasz juz mnie tymi prostackimi tekstami dziewczyno,weź lepiej pilnuj męża jak Kasia 30 sugerowała a nie udzielaj sie na forum z jakimiś nie zyciowymi historiami.

A tak dla gwoli wyjaśnienia to nie wiem skąd masz rewelacyjne informacje że wychodzę za rozwodnika??Coś Ci się pomyliło.A tak poza tym to mam wrażenie że Kasia24 to drugie wcielenie Takiego jednego więc daruj sobie dziecko.

Karolka podejrzewasz ją o rozdwojenie jaźni????Hahahaha....

Kasia24 napisał(a):

> Weż sobie muzyke pogrzebową albo rozwodowa wiesniaro
> bchachachacha

oooo, widzę, że ten babsztyl to we wszystkich wątkach na forum szaleje, czy ktoś może przysłać kaftan bezpieczeństwa? ta Pani jest niebezpieczna :))))))

Karolka,ty tą idiotką komletnie sie nie stresuj.Szkoda czasu tracić na dyskusje z kims tak prostym i prymitywnym a w dodatku ograniczonym umysłowo.Podejdź do swojego USC i zapytaj czy jest taka możliwość.Sama jestem ciekawa.A Kasię 24 to poprostu ignoruj.

Czym tu się przejmować??Będę musiała tam podejść.W Urzędzie kazali nam być 10 min przed ślubem żeby sobie wybrać muzykę....tak nie bardzo mi się to widzi bo nie znam się za bardzo na tych śłubnych melodiach więc co to za wybór?Jak już coś będę wiedzieć to dam znać.

OK,czekam na info.

bchecheche prymitywne ,zazdrosne kretynki!!!

Podaj chociaż jeden powód slaczego powinniśmi Ci zazdrościć?No i czego???

Sprawdź sobie w słowniku ortograficznym zasadzy pisowni...w szkole widze nie wiele Cię nauczyli.

A ciebie cos nauczyli???chyba niewiele skoro jeszcze odpowiadasz na moje posty wdajac sie ze mna w dyskusję...kretynko!!

Jesteś nudna...

Karolka,odpuść sobie szkoda czasu,serio :)

> Kasia24 napisał(a):
>
> > Weż sobie muzyke pogrzebową albo rozwodowa wiesniaro
> > bchachachacha

oooo, widzę, że ten babsztyl to we wszystkich wątkach na forum
szaleje, czy ktoś może przysłać kaftan bezpieczeństwa? ta Pani
jest niebezpieczna :))))))

a tak wogóle jest tutaj jakiś administrator?przecież takie osoby umysłowo chore powinny być usuwane z forum natychmiast

A ty fagasie lepij zajmij sie swoja zoneczką(przyszła) bo znajdzie sobie lepszego i zobaczymy czy bedziesz taki madry i zakochany. Załosny jesteś..

No sio...już miałaś sobie iść przeciez jestesmy żałośni więc po co tu jeszcze tkwisz??

KaRolKa, wracając do meritum sprawy, to poleciłabym Ci wybranie się do USC w którym będziecie ślubowali parę tygodni wcześniej i ustalenie wszystkiego. Jeśli to będzie w Gdańsku, to niewykluczone, że podany przez Ciebie kawałek zagrają Ci na życzenie. Ja byłam dwa tygodnie przed ślubem i całe szczęście bo w dniu ślubu ostatnia rzecz jaka była nam w głowie to rozliczanie z muzykami. nam w czasie podpisania grali Szczepanika "Kochać, jak to łątwo powidzieć" i bardzo ładnie to zrobili. A też nie było tego w proponowanym przez nich repertuarze, tylkowcześniej poprosiłam, żeby przećwiczyli.. Pozdr.

Dzięki :) może rzeczywiście będa umieli zagrać nam ten utwór :)

Zachęcam. W końcu muzyka jest bardzo istotnym elementem tej uroczystości. A gdzie macie ślub?

W Urzędzie Stanu Cywilnego w Gdyni :) Mam nadzieje że nie będzie problemu...ale to się jeszcze zobaczy :)

No to się dowiedz wszytkiego i daj znać.Tez tam slubuję 2.04.2005 :))

Zmień lepiej date ...Bo zrobie ci prezet slubny bchecheche

Z tego co wiem to za muzykę w USC płaci się 30 zł. Mamy ładny instrumentalny utwór M.Knopflera i zależy nam na tym, aby to właśnie on leciał sobie w tle.Mam nadzieję że dysponują sprzętem który odtwarza płytki cd :) zapłacimy im te 30 zeta tylko żeby mogło to polecieć ;)

Zapraszam :))

Uważaj Kasiu24, żeby Twój anty-fanklub nie zrobił tam, na Ciebie obławy. Byłoby wesoło.....Chociaż pewnie ciężko byłóby Cię poznać, bo te teksty pasują raczej na faceta, który myślał, że jest boskim kawalerem do wzięcia, a jakiś rozwodnik odbił mu narzeczoną. Poziom agresji na to wskazuje. Nie wierzę, że jest to słownik szczęśliwej mężatki i matki dwóch dzieci. Niedopracowany kamuflaż

oj wkużona wkuzona może się spotkamy??? Cio???

Bardzo chętnie. Najlepiej w parku na spacerze z dzieciakami. Pokażę swoim, czego w życiu mają unikać, a Twoje domniemane smyki niech podziwaiją mamusię w jej najlepszym wydaniu...... :-)

co tu się dzieje dziewczyny???

Dyskutujemy Adamos,tylko dyskutujemy ......:)