My Burger

Burgery Jedzenie na wynos

Gdańsk, gen. Tadeusza Bora-Komorowskiego 46

Arek - opinia (1) Super burgery. Super obsługa i szybkie dostawy. Arek Dużo nauki przed My Burger (4) Chcąc uczcić Mikołajki wybrałam się do My Burger. Największy minus to czas... Aneta Bardzo smacznie (1) Dobrze wykonane burgery, mięso nie przesmażone, soczyste i smaczne. Polecam... OKO
Zjemy ponownie! (1) Razem z Żoną jadamy rzadko burgery. Tym razem skusiła Nas oferta Myburger i... Pożeracz WIELKIE POLECAM! (1) Bardzo polecamy! Mięsko świetnej jakości, bułka maślana-prawdziwie maślana,... Monika Najlepsze jakie jadłam ! (1) Pyszne jedzenie, miła obsługa, ciekawy i miły dla oka wystrój. Wszystko... Weronika pyszne burgery! (1) Najlepszy burger jaki jadłam, polecam kozaka!! ala Najlepsze!!! (1) Zdecydowanie najlepsze burgery w trojmiescie! Wspaniała wołowina, soczysta,... Ewelina Rewelacja (1) Nareszcie mogę zjeść burgera z prawdziwego grila Bolek Nic dodac nic ująć (1) Jadłem już kozaka, bekona i z krążkami cebulowymi. Za kazdym razem byłem... Piotr Miłe zaskoczenie na Przymorzu (1) Wybrałem się z dziewczyna na szybkiego burgera a posiedzieliśmy 2 h. Obsługa... Mateusz Petarda (1) Burger petarda!!! Jestem smakoszem wołowiny. Tu się nie zawiodłem. Mięso w... Smakosz not my burger (1) Wybraliśmy się niedawno do tej nowej burgerowni, bo byliśmy ciekawi tego... Ania