MyRollo

Żaluzje, rolety i markizy

Gdańsk, al. Grunwaldzka 211

Magda - opinia (1) Profesjonalna obsługa. pomoc przy doborze najlepszego rozwiązania.... Magda super jakosc i uslugi! (1) polecam polecam, rzadko jaka firma ma taki serwis. kontakt jest caly czas,... hania Nie polecam (1) Pan który był na pierwszej wizycie (wywnioskowałam,że właściciel) był... Graszka
Super obsluga (1) Jestem mega zadowolona, super doradztwo, przyjazd montera w niedziele,co... Marzena Polecam (1) Plisy prezentują się bardzo ładnie. Montaż przebiegł błyskawicznie i fachowo.... Sebastian Bardzo dobra i rzetelna firma =) (1) Polecam firme bardzo mila i szybka realizacja zamowienia na terenie... Orłowo SUPER! (1) Jestem bardzo zadowolona ! Fachowe porady i szybki termin realizacji Krystyna SUPER! POLECAM! (1) Jestem bardzo zadowolona, byłam na zaspie w showroomie, obsługa jest... AP bardzo dobra i mila obsluga klienta (1) jestem zadowolony z firmy, juz wczesniej korzystal z ich uslug moj brat, a... naru Polecam! (1) Tak obsługa w punkcie jak i jakość wykonania usługi na najwyższym poziomie.... rysiuro jestem mega zadowolony, bardzo dobra cena i szybki termin! (1) polecam, pan do mnie dzwonil nawet jak mial 5 min sie spoznic, najpierws... marcin Zupełna ignorancja klienta. (1) Obsługa klienta w punkcie sprzedaży na wysokim poziomie. Sprzedawca był... Niedoszły klient bardzo dobra oferta, polecam wszystkim (1) zakupilm plissy w myrollo showroom w city meble w sobote, dzis juz byl... zadowolona cena wysoka jakosc taka sobie (1) firma reklamuje sie niska cena.niestety cena az tak niska nie jest ale jakosc... paawel111@interia.pl Świetna obsługa oraz szybkie wykonanie ! (2) Nic dodać nic ująć. Po prostu rewelacja Katarzyna Z. SUPER (1) Bardzo miła obsługa. Pracownik tej firmy bardzo dobrze przedstawił wszystkie... Tomasz Drogosz 100 % satysfakcji (1) Czekałem ponad pół roku od zamontowania pliss u mnie w domu by stwierdzić czy... Wojciech Jurkiewicz Zadowolony posiadacz plis (1) Oceniam naprawdę bardzo pozytywnie usługe, duży wybór materjałów,... HUGO BOSS BRUNO BANANI Uługi na medal. (1) Firma naprawdę warta polecenia.Fachowość obsługi,rzetelność, dbałość o... Grzegorz Tomaszewski Polecam ! (1) Miła i szybka obsługa, pełen profesjonalizm, a do tego tanio ! Naprawde było... Benks