Mycie kostki

Jak czyścić kostkę aby po roku nie było znowu syfu? Jakieś porady
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety, ale ze względu na panujące warunki atmosferyczne w Polsce, nie ma możliwości, aby zakonserwować kostkę brukową na wiele lat. I tak będzie ulegała naturze i będzie trzeba ją regularnie czyścić, m.in za pomocą myjki ciśnieniowej.

Re: Mycie kostki

Też walczyłem z kostką, w sumie z mchem, myli mi ją co 2 lata ale już po roku była cała brudna ale muszę powiedzieć że w zeszłym roku przyjechał Pan Krystian z firmy HomeR czy Home-R i zaproponował dwie opcje czyszczenia, wybrałem tą jego i muszę powiedzieć że kostkę teraz mam jak zaraz po czyszczeniu a minął ponad rok bo czyścił mi na majówkę. Nie wiem jak czyścił ale skutecznie i wie co robi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mi powiedział co robić aby walczyć z mchem (w tajemnicy) i faktycznie działa super

Rewelacyjna ekipa, Homerki robią robotę, usuneli całą rdzę od wody mega szybko także polecam Home-R Mycie z Pasją

Inne tematy z forum

Jak zabezpieczy meble do przeprowadzki? (5 odpowiedzi)

Przeprowadzka to często stresujące wydarzenie, które wymaga odpowiedniego zabezpieczenia mebli,...

Ciągnik rolniczy (3 odpowiedzi)

Witam, są tutaj osoby, które kupowały niedawno ciągniki rolnicze? Zastanawiam się skąd najlepiej...

ELEWaCJA DOMU - macie kogoś poleconego? (11 odpowiedzi)

Dziewczyny szukam sprawdzonej firmy do elewacji domu, uczciwej i za rozsądne pieniążki. Może...