Myjnia Johnny Washer

Myjnie ręczne

Gdańsk, al. Grunwaldzka 141

M. - opinia (1) Panowie nie znają pojęcia terminowości. M. Maciek - opinia (1) Auto po nawoskowaniu wygląda jak nowe! Maciek Warto polecać! (1) Usługa na wysokim poziomie! Wszystko bardzo dobrze doczyszczone. Felgi,... Marek
Aleksander - opinia (1) Polecam super czyste autka wyjezdzaja Aleksander nie polecam (1) zleciłem mechaniczne polerowanie całego auta aby nadać z powrotem blask... zawsze super (1) Korzystam z usług tej myjni juz dłuzszy czas. Auto zawsze bardzo dokładnie... ss 188 zlotych (1) 188 zlotych za pelne sprzatanie ...to tak dla przyzwoitosci. ewa WSZYSTKO NA PLUS :) (1) Oddałam bardzo brudny samochód do mycia na sprzątanie całkowite. Po dwóch... Paulina Warto ! (1) Jakościowo bardzo dobra myjnia, korzystałem z innych myjni w Gdańsku i... Michał Godni polecenia! (2) Byłem wczoraj. Samochód został bardzo dobrze wyczyszczony od środka i... KazPL Byłem, polecam! (1) Witam, ostatnio miałem okazję skorzystać z usług tej właśnie firmy. Chłopaki... Bartek super wosk za 100 zł (2) zostawilem auto na tzw komplet Z woskiem za 99 zł, pasta bo tak mozna nazwac... bmw 335i Nie! (1) Nigdy wiecej. Sprzataja po ciemku i niedokladnie. Krzysiej NIE POLECA (1) byłem u nich dwu krotnie i nie polecam za każdym razem samochod był po prostu... Audi Takie mycie, za taką cenę?! Porażka (1) Witam, Skorzystałem dzisiaj z usługi myjni w Alfie i zrobiłem to po raz... bartek Myjnia godna polecenia! (1) Umyłam dzisiaj u nich moje autko po raz pierwszy i jestem mile zaskoczona.... Dominika Słabizna (1) Byłem tam dwa razy i więcej nie skorzystam. Kolejny raz moje auto było... Mariusz N. Tylko Johnny Washer (1) Jestem bardzo zadowolony, samochód naprawdę wymagał porządnęgo sprzątania i... K Miła obsługa, szybko i sprawnie (1) Porównując do konkurencji mają dobre ceny, zwłaszcza w takiej lokalizacji.... Tomek W Galerii - nie warto !! W Alfie POLECAM !! (1) Komplet, czyli wysprzątanie całości z woskiem to kwota ok 100 zł- plus, minus... A4