Xxx - opinia (1) Dokładnie i szybko, serdecznie polecam, na pewno wroce:) Xxx Mycie sprzatanie woskowanie (2) Nowy właściciel i prosze nowa jakość. Mycie super, posprzątany rewelacyjnie i... merypirek Jeszcze tam wrócę i Wam polecam. (1) Nie mam absolutnie zadnych zastrzeżeń, bardzo dużo jeżdżę moim autem i... Martyna
Gorąco polecam! (1) Szybko, dokładnie, profesjonalnie i sympatycznie. Naprawdę polecam Monika Ciężkie zadanie :). (1) Z przyjemnością mogę polecić usługi firmy. Oddałem do czyszczenia auto... Zadowolony Klient ! Najlepsza Myjnia w Trójmieście za rozsądną cenę (1) Zdecydowałam się na przyjazd na Myjnie pod Krewetka za namowa przyjaciółki.... Agnieszka Polecam!! Njalepsza myjnia w Trójmieście (4) Polecam serdecznie tę myjnię. Obsługa rewelacja, wykonanie rewelacja!... Brudasek Zawiedzona (1) Niestety nie udało się sprawdzić jakość usług, dla tego taka ocena.... Zawiedzona Super (1) Nie zgadzam się z przed mówcą. Bardzo dokładnie umyli mi samochodzik, byłam... Asia nie tak idealnie jak pisza powyzej (1) Fakt, obsluga bardzo mila., ale wykonanie uslugi niezbyt profesjonalne. W... ja Audi A3 (1) Karoseria umyta prawidłowo i bardzo dobrze osuszona, co niestety jest... Mariusz K. Polecam z czystym sumieniem (1) Polecam wszystkim zastanawiającym się. Elegancko umyty samochód, wysuszony,... ADam