Myjnia awantura (wyjaśnienie)

Chciałbym na wstępie serdecznie pozdrowić blond Panią w czerwonym samochodzie, która dziś (Piątek, 02.04.2021r.) około godziny 13, w chwili gdy zająłem wyczekane miejsce na myjni w Bojanie, podeszła do mnie z awanturą tłumacząc, że "wjechałem w zakaz" i "zająłem jej miejsce akurat jak wjeżdżała". Otóż nie droga Pani, nie wjechałem w zakaz tak jak się Pani wydaje. Wjechałem normalnie "od tyłu", a mojego samochodu mogła Pani nie dostrzec z różnych powodów. Czuję, że mimo wszystko należą się Pani wyjaśnienia, a za krzyki i wrzaski urazy nie trzymam, bo wiem, że na myjni bywa dość głośno :). Piszę ten post ze świadomością, że są małe szanse (ale zawsze jakieś), że post ten do Pani dotrze. Wesołych Świąt.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy na myjni nie mógłby się pojawić jakiś młodzieniec, który mógłby wyręczyć kierowcę i za drobną opłatą umyć samochód?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jeszcze nie widzialem zeby na myjni samoobslugowej byl chlopiec ktory umyje ci auto leniu smierdzacy i patologiczny
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Budżet gminy 2025 - drogi Bojano (16 odpowiedzi)

Witam. Niestety w budżecie gminy na 2025 modernizacja dróg w Bojanie wygląda cienko. Praktyczbie...

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (7 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

Zwracajcie uwagę na dzieci/dziewczynki wracające same ze szkoły podstawowej w Bojanie (4 odpowiedzi)

Cześć, Dotarło do mnie info, że dziewczynka w wieku 9 lat wracająca sama regularnie ze szkoły, w...