Myślenie za kierownicą

Witam wszystkich mieszkańców i przejezdnych, mam wielką prośbę chodzi mi o mini rondo przy paczkomatach i małe korki, które się już tam tworzą. Czy wyjeżdżając na główną ulicę Wybickiego i jedziecie w kierunku Kielno Chwaszczyno możecie ustawiać się do osi jezdni, żeby ewentualnie samochód stojący za wami mógł skręcić w prawo na Koleczkowo, nie czekając aż wy wyjedziecie . Bo na razie praktycznie wszyscy stoją tak, że trzeba czekać aż wyjadą pierwsi. Może i nie ma tam namalowanych linii, ale można je sobie wyobrazić
Dziękuje wszystkim za uwagę
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Myślenie za kierownicą

Żeby dojechać na ul Wybickiego, można z Warszawskiej wcześniej skręcić i wyjechać koło szkoły, albo sklepu wielobranżowego. Nie będziecie wtedy czekać w korku na rondzie.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czyli lepiej jeździć po dziurach. To po co te drogi budować ? ciekawe podejście.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

no ale przecież tam nie ma tyle miejsca, zresztą tyle razy już widziałem jak kierowcy jeździli po tym rondzie w lewą stronę pod prąd, że taka skomplikowana prośba jak wyżej zdecydowanie przerośnie ich poziom rozwoju umysłowego.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja tam bede se stal na srodku i mam w d
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

BRAWO super podejście z takim na pewno daleko zajdziesz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

I wszystko jasne, wiadomo czyim jesteś elektoratem. Gdybyś teraz chodził do szkoły dostał byś nieraz lanie w d.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A jest tam w ogóle tyle miejsca, by przy takim zachowaniu ludzie mogli swobodnie wjeżdżać w tą ulice z Wybickiego?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

a ja sie umowie z kolega i na dwa samochody bedziemy ciagle jezdzic w kolko po tym rondzie i wcale nie wjedziecie i mam was w d
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Myślenie za kierownicą

Najlepsi sa i tak co wjeżdżają na rondo od gryfa i chcą wjechać na Wybickiego w godzinach szczytu i nic już nie przejedziex
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

pakowanie się na jakiekolwiek zablokowane skrzyżowanie to jest nasz sport narodowy. Oprócz jeżdżenia na zderzaku rzecz jasna
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ja proszę aby jadący z Gdyni na ostatnim odcinku przed granicą z Bojanem, w sytuacji gdy zjeżdżamy z pasów na pobocze, by przepuścić jadących z przeciwka nie wyprzedzali i nie omijali nas, bo to zaskakuje. zwłaszcza, że uwaga skupiona jest na wybojach. Nic by się też nie stało aby jadąc z Bojana na granicy zjechali na skrzyżowanie, zatrzymali się i przepuścili jadących z Gdyni. Wyboje wzdłuż drogi po obu stronach granicy niebywałe. I prezydent i wójt mają własne życie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja tam nikogo puszczal nie bede , chyba ze baka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

I tak trzymać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

a zasada że puszczamy tylko lepsze samochody od własnego? tez jest niezła...?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale tam nie ma miejsca na na dwa auta. Chyba ze zamysl autora jest taki,ze jadacy w lewo zajmuja lewa czesc jezdni czyli,tym ktorzy chca wjechac w Warszawska uniemozliwic wjazd. No coz,niech czekaja az towarzystwo sie rozjedzie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakie las vegas takie rondo :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Zajęcia dla dzieci (4 odpowiedzi)

Dzień dobry. Czy ktoś z Państwa orientuje się, ma wiedzę na temat zajęć dla dzieci nie...

Telewizja naziemna (3 odpowiedzi)

Dzień dobry, czy macie sygnał telewizji naziemnej, u nas tylko nieliczne programy,brak m.in....

Zwracajcie uwagę na dzieci/dziewczynki wracające same ze szkoły podstawowej w Bojanie (4 odpowiedzi)

Cześć, Dotarło do mnie info, że dziewczynka w wieku 9 lat wracająca sama regularnie ze szkoły, w...