Michał - ocena (1) Mieszkanie zdewastowane, brak kontaktu ze strony mzuri (mieli swiadomosc... Michał Paulina - ocena (1) Piszę z perspektywy właściciela i serdecznie nie polecam współpracy.... Paulina Magda - ocena (1) Absolutnie nie polecam firmy Mzur z perspektywy właściciela mieszkania!... Magda
Aleksandra - ocena (1) Szkoda,że nie można dodać opinii na minusie. Najgorszemu wrogowi nie... Aleksandra Krzysztof Dymicki - ocena (1) Poszukuję osób, które (tak jak ja) musiały zapłacić gotówką dodatkową opłatę... Krzysztof Dymicki Rfx - ocena (1) Ich biura to jest totalna kpina i kompletny żart. Osoby co tam pracują nie... Rfx Oleg - opinia (1) Nie polecam współpracy z tą agencją. Pobierają zadatek za rezerwację pod... Oleg Zawiedziony - opinia (1) Zakończyłem ponad dwuletnią współpracę z Mzuri i jestem pod fatalnym... Zawiedziony Mateusz - opinia (1) Słaby kontakt z opiekunem. Musieliśmy kilkukrotnie przypominać o przesłaniu... Mateusz MP - opinia (1) Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii. Niedawno podpisałam umowę o wynajem w... MP Unhappy tenant - opinia (1) They just don't respond. They hire kids to manage the properties and they... Unhappy tenant Rozczarowany Właściciel - opinia (1) Absolutny brak kontroli w wynajmowanych lokalach ( po wyprowadzce lokal... Rozczarowany Właściciel kassan - opinia (1) Odradzam jakiegokolwiek kontaktu z ta firma. Traktuja swoich klientow... kassan Tragedia! (1) Tragedia nad tragedie. Firma obiecuje złote góry, w umowie zapis o... NigdyWięcej