Profesjonalna,miła obsługa, ciekawe wykłady ( również te z pierwszej pomocy). W pełni uczciwie mogę polecić jako instruktora pana Piotra Szulca. Fantastyczny nie tylko instruktor,ale i człowiek. Odrazu wyłapuje słabe punkty kursanta i podejscie do prowdzenia samochodu. Daje wiele cennych wskazowek dotyczących jazdy. Mobilizuje do nauki i zawsze mozna liczyc na jego pomoc...niejednokrotnie do niego dzwonilam z pytaniami odnosnie testow czy przed egzaminem ze swoimi obawami i nigdy nie "odesłał mnie z kwitkiem",tylko za kazdym razem wszystko wytłumaczył i podniósł na duchu. Pan Piotr angażuje się do konca,tzn nie tylko przez 30 godzin,ale takze potem. Dopytuje kiedy egzamin,powie dobre słowo...jest ciekaw jak poszlo...i warto wspomniec o tym jaka fajna atmosfera panuje na jazdach...będzie mi ich brakować :)
Teorie zdałam za pierwszym razem,jazde za drugim...i mysle,ze Pan Piotr dobrze mnie do egzaminow przygotowal:) Dziękuje i podrawiam.
Nadmienie jeszcze,ze bardzo sympatyczny i rowniez pomocny jest Pan Wojtek( prowadzil wykłady). Posiada rowniez duża wiedze,która chetnie sie dzieli. Wesprze,doradzi,rozwieje obawy przed egzaminem. W tej szkole prawko robi się z przyjemnością