Super (1) Szkoła super, dziękuję Panu Sławkowi który mnie dużo nauczył i miał do mnie... Katarzyna Ginejt Polecam (1) Z czystym sercem polecam szkołę pasat. atmosfera super, no i oczywiście... Monia pasat najlepszy o.s.k (1) PolecamWszystkim o.s.k pasat.jużPrzySamym zapisieDało się odczućPozytywną... Natalia
Podziękowanie dla Pana Jurka (1) Polecam nauki jazdy u Pana Jerzego, po 10 ciu latach przerwy wykupiłam... Patrycja Osk Pasat zdecydowanie polecam:) (1) OSK PASAT Najlepszy!! Pan Jurek super!!! Egzamin zdany bez problemu :) Justyna Perfekcjonista w każdym calu. (1) Serdecznie polecam wszystkim przyszłym kierowcom lekcje u Pana Domańskiego.... Angelika Serdeczne podziękowania (1) Cieszę się że trafiłam do OSK Passat, miła i profesjonalna obsługa. W... Justyna Maciejewska Podziękowanie dla Pana Jurka Domańskiego (1) Serdeczne podziękowania dla Pana Jurka Domańskiego najlepszego... Hania Pan Jurek najlepszy instruktor! (1) Szkola 'PASSAT' super jest. Uczyc sie tam wielu chce. Najfajniejsze co tam... Kinga Nie ma lepszego instruktora niż Pan Jerzy!! (1) Po rocznej przerwie w jazdach postanowiłam dokupić sobie godzinki w szkole... A. Dziękuje bardzo i polecam! (1) Jestem bardzo wdzięczna Panu Jerzemu Domańskiemu za wspaniałe i ekspresowe... Nina Pan Jerzy Domański - polecam (1) Instruktor Jerzy Domański to skuteczny profesjonalista mocno zaangażowany w... Monika Podziękowania dla Pana Jerzego Domańskiego (1) Pragnę wszystkim polecić instruktora Jerzego Domańskiego, jego zaangażowanie... Danuta Gorąco polecam ! (1) Polecam gorąco- Pan Jerzy Domański człowiek nieoceniony - zdany egzamin dziś... Marta.Marta osk passat (1) Witam,z czystym sumieniem polecam OSK Passat i naukę z instruktorem Jerzym... Iwona Ania - opinia (1) Polecam goraco szkołę jazdy passat. Mialam jazdy z instruktorem panem Jerzym... Ania OPINIA (1) WITAM. Gorąco polecam O.S.K PASAT, bardzo dobry ośrodek, wszyscy pracujący... MAŁGORZATA Dawid - opinia (1) Bardzo dobry ośrodek ! Prawojazdy zdane bezbłędnie a to wsystko dzieki... Dawid Tu naprawdę nauczysz się jeździć :) (1) Gorąco polecam PASAT-a, po kilkuletniej przerwie postanowiłem dokończyć swoje... Mariusz Szybki, profesjonalny kurs (1) Jeżeli ktoś chce jak najszybciej, a zarazem jak najlepiej przejść kurs to... Maciej