Gorąco polecam szkołę jazdy Pasata!!! (1) Szybki kurs, konkretnie wszystko wyjaśnione, wszyscy bardzo pomocni, a to się... Maciej REKOMENDACJA (1) Witam i szczerze polecam profesjonalizm p. Jerzego Domańskiego - instruktora... Anna Szybki kurs, bardzo dobrzy instruktorzy :) (1) Witam Gorąco polecam szkołę O.S.K. Pasat, bardzo miła obsługa która ci... Justyna R.
Wiktoria - opinia (1) Bardzo się cieszę, że zdecydowałam się zmienić instruktora i następnie trafić... Wiktoria Dobry instruktor to klucz do sukcesu (1) Zdecydowanie polecam! Początki były trudne,ale dzięki pomocy pana Jurka... Blondyna Polecam :) (1) Polecam osk Pasat. Instruktor dobrze przygotował mnie do egzaminu, co... michał O.S.K. PASAT - profesjonalnie i najlepiej! (1) Bardzo miło będę wspominać naukę w O.S.K. Pasat w Gdyni. Wszyscy pracujący w... martyna. Polecam ! (1) Przyjazna atmosfera, pełen profesjonalizm, bardzo dobre przygotowanie do... Ola polecam wszystkim (1) Do Passata trafiłam po zupełnie nieudanym kursie w innym osrodku. Przywitała... Aneta p. Wojtek (1) Wszystkie opinie o p.Wojtku M. Sikorskim są prawdziwe . Oaza spokoju . A... K.J POLECAM !! (1) Serdecznie polecam OSK Pasat oraz naukę pod okiem pana Jurka. Zawsze w razie... magda Polecam! (1) Naprawdę polecam z ręką na sercu. Po trzech latach przerwy postanowiłam... Sushis17 O.S.K PASAT (1) Polecam serdecznie naukę pod okiem pana Jerzego. Zawsze starał się z... Karolina OSK Pasat (1) Moim zdaniem lepiej trafić nie można !!! W biurze zawsze miła i pomocna... Karolina polecam! (1) Polecam, szczegolnie instruktora - Pan Wojtek Mezyk-Sikorski ,mily,spokojny i... zadowolona kursantka polecam!! (1) Bardzo serdecznie polecam OSK Pasat! Miła obsługa oraz świetna atmosfera :)... Edyta Polecam (1) Serdecznie polecam kurs w OSK Pasat. Kurs rozpoczęłam z początkiem września,... Ewelina OSK Pasat (1) Polecam!!! Obsługa świetna, część teoretyczna prowadzona w bardzo ciekawy i... zadowolona kursantka :) Super szkoła :D (1) Od samego początku byłam zadowolona z tej szkoły . Bardzo dobrzy instruktorzy... Magdalena P Polecam instruktora Jurka Domańskiego z O.S.K. PASAT (1) Osobiście jestem bardzo zadowolony z wyboru właśnie tej szkoły jazdy. Z... Sylwester