NAJLEPSI !!!!! (1) Zdałam za PIERWSZYM RAZEM... Tzw. Męczyłam się z prawem jazdy przez prawie 3... Karolcia z Wejherowa Dziękuję bardzo Panu Jurkowi (1) W dniu dzisiejszym udało mi się zdać egzamin i jestem z tego powodu... Wiola Małgosia Czarnecka- najlepszą instruktorką (2) Pełen profesjonalizm! Idealne podejście do kursanta!Przesympatyczna... Ula
polecam!!! (1) Serdecznie polecam PASAT, a w szczególności pana Jacka, który swoim poczuciem... Aleksandra Dziękuję (1) Bardzo dziękuję Panu Jurkowi z O.S.K. PASAT za przygotowanie do egzaminu,... Wioleta Dziekuję Panu Jurkowi (1) W dniu dzisiejszym tj. 29.11.2012 r po zmaganiach z dwoma niezbyt miłymi i... Ania !!!Polecam Pana Jurka Domańskiego!!! (1) Dziś zdałem za 1 razem. Polecam szkołę z ręką na sercu !!!!!!!!! Bardzo miła... Bartosz PAN JERZY JEST THE BEŚCIAK!!!! i jego szkoła tez!!!! (1) Witam serdecznie, Dzisiaj udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem. Moja... MARTA ( jak mówi Pan Jerzy Marty Dzięki Panu Jerzemu Domańskiemu jestem kierowcą ! :) (1) Jeszcze raz serdecznie dziękuję Panu Jerzemu Domańskiemu, dzięki Panu... Ewelina Daria Pawlaczyk - opinia (1) W 100% polecam szkołę pasat ,ponieważ obsługa dba o każdego kursanta oraz... Daria Pawlaczyk GORĄCO POLECAM !!!!!!! (1) "OSK" Pasat to ośrodek na najwyższym poziomie. Zaczynając od profesjonalnej... Ania N. :) z podziękowaniami dla Pana Jurka :) (1) chciałabym jeszcze raz podziękować Panu Jurkowi za cierpliwość bardzo miłą... sylwia DZIĘKUJĘ ! (1) Bardzo dziękuję za to, że nie boję się jeździć, jestem już kierowcą i wiem... Magda Ogromne podziękowania! (1) Słowa podziękowania należą się Panu Jurkowi, który ze spokojem nauczył mnie... Alicja K. O.S.K. PASAT najlepszy! (1) Daję niestety, tylko 6- bo wyżej niestety nie ma jak !!xP P. Instruktor... Kasiek :) kamila - opinia (1) Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu .wysiki poziom nauczania polecam. kamila POLECAM NAJLEPSZEGO INSTRUKTORA :))))))) (1) Chciałabym serdecznie podziękować Panu instruktorowi PIOTROWI BOGUS:))) za... Kamila Zdająca - opinia (2) Jako ośrodek szkoleniowy najlepszy, chciałem tylko dać ostrzeżenie, jeśli... Zdająca UKŁONY (1) Nisko chylę czoło przed Panem Piotrem S. umie nauczyć jak mało kto w tej... ERL Polecam (1) Polecam jazdy z Panem Jerzym Domańskim egzamin zdałam w sierpniu dzięki dużej... Ala