Zdająca - opinia

Jako ośrodek szkoleniowy najlepszy, chciałem tylko dać ostrzeżenie, jeśli chodzi o wybór intruktorów, jeden z nich Piotr Szulc . Kompletnie nie umie uczyć, komentuje każdy zły ruch, ja rozumiem jak by się czepiali na egzaminie (komentowali) ale nie żeby jakiś koleś któremu płace żeby na mnie wrzeszczał,przeklina. Może jest bardziej miły jak pieniądze nie wpłaca się do biura tylko bezpośrednio do niego( mówie o jazdach dodatkowych). Podpisuje się pod tym aby tego pana zwolnić wtedy będzie to osk nr 1.:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zdająca - opinia

Podzielam opinie! Miałam w tej szkole wykupione dodatkowe jazdy. Ten instruktor tak mnie zniechęcił, że prawie zrezygnowałam ze zdawania. Na szczęście nie wziełam do siebie jego krytyki i dzisiaj jestem kierowcą, a zdałabym przy pomocy innej szkoły.
Miałan nieprzyjemność wyjeżdzić niecałe 5 h. Instruktor ten nie dość, że nie ma cierpliwości do kursanta, krytykuje, że aż idzie w pięty to na dodatek skraca czas jazdy. W efekcie płacisz za 1 godzinę, a jeżdzisz 45 minut. Czas z tym Panem wspominam jako wielką nerwówkę i stracone pieniądze. Niestety nigdy nie mam ochoty polecać tej szkoły innym. Życzę, aby trafili na innego instruktora albo od razu przy zapisywaniu zastrzegali, że nie chcą jeżdzić z panem Piotrem Sz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0