PAN JUREK NAJLEPSZY INSTRUKROR (1) polecam PANA JURKA :) :) FACHOWIEC ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM KAMIL polecam w 1000% (1) Trafiłam do OSK PASAT na dodatkowe jazdy.Miałam przyjemność kontynuować naukę... Aneta E - opinia (1) W miłej i przyjemnej atmosferze spędziłam czas w tej szkole, pod okiem... E
One of the best ! (1) Profesjonalna obsługa ( w tym biuro ) , wiedza i umiejętności instruktorów w... Dawid Pan JACEK KARGOL konkretny i profesionalny instruktor (1) Jeśli jesteście w rozterce i nie wiecie jaką szkołe i nauczyciela wybrac... Ania To sobie jednak pojeżdżę, dzięki PANU JERZEMU DOMAŃSKIEMU (1) Właśnie dołączyłem do grona kierowców:) Dzięki szkole jazdy Pasat zdałem... Cyprian OSK Passat (1) Dobra szkoła, instruktorzy mili i wyrozumiali, dobrze uczą i nie nakładają... Michał zadowolona! (1) Zdałam za drugim razem,chociaż gdyby nie moja głupota zdałabym już za... Patrycja Pasat "SUPER" (1) Pasat to super szkoła. Na wykładach spoko, wszystkie informacje jasno i... Seba Polecam :) (1) Szkołę jak najbardziej polecam, nie wiedziałam że nauka jazdy może odbywać... Alicja jednym słowem... DZIĘKUJĘ! (1) Bardzo serdecznie dziękuję PANU JACKOWI! Tylko 7 godzin dodatkowej jazdy... Ania Polecam 100% (1) Polecam w 100%, zdane za pierwszym razem, bardzo dobrzy instruktorzy. Nic... Gall Anonim Podziekowania PANA PIOTRA (1) Pan Piotr- najlepszy instruktor: WYROZUMIAŁY, I CHOCIAŻBYM PYTAŁA SIĘ 10 RAZY... EWA:) Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. (1) Polecam OSK PASAT !! Brałem dodatkowe lekcje u pana Jerzego Domańskiego,... Maciek, brat Hanki ;) POLECAM!!!! (1) Gdyby nie Pan Jerzy to nigdy bym nie zdała egzaminu ;) Jest Pan najlepszy !!!... Kasia Pan Jacek Najlepszym Instruktorem pod Słońcem:) (1) Pełen profesjonalizm Instruktora, zawsze uprzejmy i pełen humoru . Jazda z... KAROLA POLECAM (3) POLECAM PANA JACKA K. Z OSK PASAT GDYNIA. NAPRAWDĘ DOBRZE UCZY, DZIĘKI NIEMU... K. GDYNIA Najlepsza szkola (1) Super szkola.Bardzo polecam.Wlsnie jestem po egzaminie,który zdalam dzieki... Beata Podziękowania dla P. Jurka (1) Nie mogę napisać, że udało mi się zdać egzamin, ale, że zdałam egzamin.... Seweryna T. ZDECYDOWANE POLECAM !!! (1) WYKUPIŁEM DODATKOWE GODZINY W TEJ SZKOLE GDYŻ W MOJEJ WCZEŚNIEJSZEJ MÓJ BYŁY... SN