O.S.K. PASAT - Ośrodek Szkolenia Kierowców (1) Miła serdeczna wyrozumiała obsługa klienta , tym którzy chcą się szkolić... Szkoodnik__InteRneTowY pomaranczowe punto rispekt (1) no pani Małgosia ceniona i chwalona, slusznie jest za co dziekowac, mila... Daniel Fantastycznie ! (1) Witam! Bardzo dużo czasu upłynęło nim udało mi się zdać na prawo jazdy. Na... Karolina Szwaba
Małgosia the best (1) Zachęcam wszystkich na kurs nauki jazdy w firmie Pasat ,a szczególnie polecam... Witek POLECAM !!!! ZDAŁAM EGZAMIN !!! (1) Po długich poszukiwaniach znalazłam w końcu szkołę, która w sposób... Marta_W Polecam! (1) Rewelacja, wysoki poziom i bardzo wykwalifikowani instruktorzy! Kiki polecam (1) polecam Dawid Nowakowski eks-kursantka - opinia (1) Bardzo doświadczeni i cierpliwi instruktorzy. LOkalizacja bardzo dobra... eks-kursantka POLECAM!! (1) Bardzo wysoki poziom nauczania, świetni instruktorzy i przede wszystkim... kursant Polecam (1) Swietna szkola i swietni instruktorzy. gdyby nie to ze jestem gapa zdalabym... Szczesliwy kierowca