Michał - opinia (1) witam, przed godzinką zdałem egzamin z prawa jazdy, to było już któreś z... Michał !! GOSIA MEYER-CZARNECKA!! (1) Polecam nauki o Gosi :) świetna babka ! Super podejście do ludzi a przede... Sandra super ! (1) Właśnie zdałam egzamin praktyczny. To było moje trzecie podejście, przy dwóch... Martyna
pasat (1) polecem pana piotra ze szkoły pasat. na temet pani małgosi mam inne zdanie.... berta Polecam wszystkim!! (1) Polecam wszystkim ten ośrodek szkolenia. Wyjeździłam parę godzin jazd... Magda Magosia Czarnecka-jest najlepsiejszym instruktorem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Ludziska,po 3 niezdanych egzaminach,postanowiam wykupic dodatkowe godzinny w... Marzena Polecam Małgosie!!!! (1) Witam, zdałam dzisiaj prawo jazdy za drugim podejściem ale po półrocznej... Natalia... Małgośka!!! NAJLEPSZA (1) "Podziękowania ogromne na Pani składam ręce Bo ogromna radość przepełnia me... Gaduła =Paula :) super szkoła- fajna przygoda (1) Kochani jeśli chcecie mieć prawko i mieć pewność że dobrze jeździcie to nie... marzenka Pani Małgosia najlepsza ! (1) Jako iż czekałem na czwarty egzamin i muisiałem dokupić 5 h jazd, kolega... Maetusz D. Małgosia jest the best :) (1) uczyłem sie u p. Małgosi i zdałem za 3 razem....ale odrazu mówie że to nie... Łukasz T. Prawko za 1 razem? Po jazdach z Panem Piotrem Bogusem - proszę bardzo! (1) Polecam Pana Piotra Bogusa. Wyjeździłem 30 regulaminowych godzin. I co? I... Piotr ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM... (1) NAUKĘ JAZDY PROWADZIŁA PANI MAŁGOSIA I JESTEM NASTĘPNYM KURSANTEM, KTÓRY... Patryk Bart... bo tu zostaje się kierowcą ... (1) Szpilki, pazurki, make up - słowem pasatowy szał w wydaniu pani Małgosi ;)... Agnieszka ; )) GORĄCO POLECAM (1) GORĄCO POLECAM TEN OŚRODEK, I PANIĄ MAŁGOSIE INSTRUKTORKE, PRZYSZEDLEM DO... Błażej Passat i kat A:) (1) Z racji, że mój kurs na kat A łamał się na pół przez zimę 2008/2009,... Braian Dietrich Daria K - opinia (1) ja również polecam panią Małgosie :) fajne podejście do kursantów,... Daria K Zdałam za pierwszym razem :))) (1) Ta szkola jest najlepsza!! ;) a najlepszym instruktorem jest pan Piotr !!!... Agnieszka Dziękuję Małgosiu (1) W szkole Pasat wykupiłam dodatkowe godziny po drugim niezdanym egzaminie.... Justyna DZIĘKUJĘ MAŁGOSIA (1) Chciałabym bardzo serdecznie podziękować p.MAŁGORZACIE CZRNECKIEJ-MEYER... Kasia