Pasat (1) Witam, prawie od miesiąca jestem szczęśliwą posiadaczką prawka, i wiecie co?... Natalia Polecam Panią Małgorzatę (1) Wszystkim przyszłym kierowcom polecam panią Małgorzatę. Oprócz miłej jazdy... Oleksandr Polecam P.Jurka (1) W sierpniu zdalam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem i mysle,ze w... Magda F.
Gwarancja perfekcyjnej nauki jazdy u P. Jerzego Domańskiego (1) Składam serdeczne podziękowania Panu Jerzemu Domańskiemu za solidne i... Dominika Kankowska POLECAM!!!!!!!!! (1) ZAPISAŁAM SIĘ NA DODATKOWE JAZDY PO KILKU LATACH PRZERWY I WŁAŚCIWIE UCZYŁAM... ZUZA JESLI CHCESZ NAUCZYC SIE JEZDZIC (1) BARDZO POLECAM SZKOŁĘ JAZDY "PASSAT", KORZYSTALAM DO TEJ PORY Z KILKU SZKOŁ,... EWELINA GORĄCO POLECAMY!!!! (1) Gorąco polecamy OSK Pasat!!!! A zwłaszcza Pana Jerzego Domańskiego!!!!... Magdalena i Szymon K. P.Piotr Szulc-godny polecenia instruktor (2) Bardzo mało opinii jest o panu Piotrze Sz. a jest wspaniałym... D.H. gorąco polecam (1) Bardzo polecam Pana Wojtka, zdanie egzaminu po kilku lekcjach z tym... szczęśliwa Polecam.! (1) Szkoła jazdy na, którą można liczyć.! Trafiłam do niej z polecenia kolegi i... Kamila Wielkie podziękowania dla Gosi :****** (1) W końcu stałam się szczęśliwą posiadaczką prawa jazdy i to właśnie dzięki... Madzia J. Szymon - opinia (1) cena normalna, teoria, wiadomo, czasami siedzieć się nie chce, ale trzeba się... Szymon POD LATARNIĄ NAJCIEMNIEJ (1) Jestem jedną z tych kończących kurs w Osk"jakimś tam".Najpierw jeździłam... asia POLECAM!! (1) Zdałam dziś egzamin!!Po zmianie ośrodka na "Pasat" i instruktora na Panią... Ja24 Szkoła jazdy, na którą mozna liczyć. Dziękuję panie Jacku. (1) Pragnę podzielić się z radością zdania egzaminu na prawo jazdy dzięki p.... Aldona Polecam P. Małgosię Czarnecką (1) Wielkie dzięki dla Pani Małgosi, Świetna Pani Instruktor!! W czasie nauki... Jacek J Marta - opinia (1) Jak się uczyć to tylko pod okiem Pani Małgosi :) Jest miła wyrozumiała i... Marta Polecam wszysktim a wszczególności najlepszego instruktora Pana Jacka:) (1) Bardzo dziękuje Panu Jackowi, który przygotował mnie do egzaminu. dzięki... Justysia Kurs kategoria B (1) Serdeczne podziękowania dla instruktorów, za ich cierpliwość i wyrozumiałość,... Ania K p. Jerzy Domański (1) Gorąco polecam pana Jerzego, super instruktor. Daje praktyczne rady, które... Magda