Mega polecam! (1) Po niezdaniu 3 terminów egzaminu musiałem wyrobić dodatkowe 5 godzin i... Łukasz POLECAM Pana Wojtka M.-S. - ostoja spokoju i pełen profesjonalizm. (1) Polecam z całego serca owy ośrodek nauczania gdyż odznacza się bardzo wysoko... Karolina B. OŚRODEK PASAT polecam wszystkim (1) Dotarłam do tego ośrodka przez polecenie przez znajomą i nie żałuję. Jestem... KAMILA M.
Polecam OSK PASAT GDYNIA (1) Witam, wczoraj zdałam prawo jazdy kat B:).To wszystko dzięki dodatkowym... Marzena :) (1) Polecam P.Jacka! Sądzę, że świetnie uczy i jest bardzo dobrym instruktorem... Wiola GORĄCO POLECAM! (1) Panie biurze - super. Wykłady - świetne, jedyny minus, że trzeba być na... Magdalena Solidna firma Najlepsi Instruktorzy (1) Pan Jacek najlepszy - bardzo zrównoważony, opanowany, cierpliwy. Ponieważ... Kocio POLECAM (1) Polecam każdemu kto chce się nauczyć dobrze jeździć i szybko zdać egzamin w... Asia Polecam z całego serca (1) Może trochę już czasu upłynęło i kilometrów na liczniku (HA, HA),ale... A.F Polecam (1) świetnie! bezproblemowo i w miłej atmosferze :) szczególnie polecam p. Jacka... Dominika !!! CZŁOWIEK KTÓRY JEST WART SWOJEJ WAGI W ZŁOCIE!!! (1) Dnia 27,12,2010r o godz 7,44 "zdałam !!"prawko!! ;DTego dnia byłam całkiem... ___PYSKATA KURSANTKA-HANIA ____ Rewelacja (1) Nie spodziewałem się że jest to możliwe w tym kraju,profesjonalna obsługa,... Krystian "konkret"szkoła! (1) Świetna nauka jazdy,a pan Wojtek potrafi zdziałać cuda!już traciłam... Basia Podgórska super!!! (1) super szkola jazdy... polecam pana wojtka... potrafil zachowac stoicki spokoj... Patrycja zdecydowanie TAK! Polecam Wojtka :) (1) Od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką prawa jazdy kat.B. Zdać udało mi się... Ania Milutka - opinia (1) zawsze chciałam mieć prawko... szybka decyzja i od ponad miesiąca moje... Milutka BOZE NARESZCIE MAM PRAWKO (1) POZDRAWIAM P.Moja''' przygoda z prawkiem ''zaczela sie dosc dawno (ubieglego... ANIA (BASIA) Polecam!!! (1) Po dość długim kursie udało mi się dzisiaj zdać egzamin. Pełen... Michał POLECAM! (1) Szkoła ta przykuła moją uwgaę tym, że obok jest Srodek Egzaminacyjny.... Angela Żałuję... (1) że nie poszłam od razu na kurs do "pasatu" :) Instruktorzy to prawdziwi... Kasia