OGROMNE PODZIĘKOWANIA DLA PANA WOJTKA!!! (1) Ukończyłam kurs prawa jazdy w O.S.K. PASAT i jestem pod wrażeniem tej... Magda M. Ogromne podziękowania dla Pana Jerzego Domańskiego! (1) Panie z biura bardzo miłe, kurs teoretyczny interesujący i wystarczający do... Ola B Kilka słówek o... (1) Takowóż cała nasza frapująca gawęda z Pasatem, zainicjowała się w lipcu,... Klaudia Hnwi
KIlka słów o... (1) Takowóż cała nasza frapująca gawęda z Pasatem, zainicjowała się w lipcu,... Moni prawko za 1 podejściem (1) Polecam wszystkim szkołę Pasat. Zapisałam się na kurs pod koniec września a... Magda Wielkie DZIĘKUJĘ dla Pana Jerzego Domańskiego (1) Z pełną świadomością rekomenduję ośrodek PASAT i jego instruktorów. Miałam... Asia the best! (1) Po dwóch latach od niezdanego egzaminu, postanowiłam znowu spróbować i po... Olka podziękowania dla p. Jacka (1) Wczoraj zdałam egzamin za drugim podejsciem, do pierwszego przygotowywali... Kasia jakoś nietako (2) Witam, prowadzący szkolenie mylił się, podawał błedne dane, a instruktor z... Kamila Polecam!!!!!! (1) Zdane za pierwszym razem:D Jeździłem z panem Jackiem. Fajnie się jeździło,... Miłosz K Polecam!!!!!!! (1) Bardzo polecam tę szkołę, a w szczególności lekcje jazdy z p. Jackiem. Jest... Beata Polecam :) (1) Nic dodać, nic ująć :) Zdałam za drugim razem. Wszystko idealnie... Ola Polecam O.S.K. Pasat i p. WOJTKA :-) (1) Jestem świeżo po kursie i egzaminie i z całą odpowiedzialnością chciałabym... iza Pan Jacek .Polecam !! (1) Pan Jacek to naprawdę super instruktor, który potrafi człowieka odstresować i... Aleksandra Małecka OSK PASAT -ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM !!POLECAM P.WOJTKA ! (1) Zdałam za pierwszym razem. Serdecznie dziękuję OSK PASAT, a w szczególności... Natalia OSK Pasat POLECAM! Dziękuję Panu Wojtkowi ;o) (1) Zdałam dzisiaj za pierwszym razem. Serdecznie dziękuję OSK PASAT za... Natalia T. Polecam P.Jerzego Domańskiego (1) Serdeczne podziękowania dla Pana Jerzego dzięki któremu udało mi się zdać za... Anita Madlen - opinia (1) Z pełnym przekonaniem mogę polecić szkołę jazdy pasat. : )Przyjemna... Madlen Polecam Pana Jacka (1) Naprawdę muszę się zgodzić z każdą pozytywna opinia na temat instruktora... Sylwia Polecam panią Małgosie!!!! (4) Gorąco polecam panią Małgosię Czarnecką. Sympatyczna kobieta jak i świetny... Sandrinia