Dobry ośrodek szkoleniowy (1) Wyjeździłem parę godzin i jestem bardzo zadowolony. Pani Małgosia to bardzo... Rafał Polecam Małgosię:) Najlepsza instruktorka w O.S.K PASSAT!!!!!!!!! (1) Chciałabym serdecznie podziękować Małgosi za cierpliwość i wytrwałość... Aneta POLECAM PANIIĄ MAŁGOSIEEEE (1) Polecam Panią Małgosieeeee!!! Jest naprawde super... chociaz ciezko sie do... Paulina ;)
Dobra szkoła jazdy! (1) Godny polecenia ośrodek. Bardzo duży wkład pracy, poświęcenie, pełny... Michał PODZIĘKOWANIA (1) Chciałabym bardzo podziekowac panu Piotrowi B. za to ze w 3 godz (wykupione... WR Pan Piotr ;-) (1) Wszyscy poniżej wychwalają jakiś Instruktorów, więc podtrzymam ten trend :-)... nati M.S. - opinia (1) w szkole Pasat wykupilam dodatkowe godziny po drugim niezdanym egzaminie.... M.S. POLECAM PANIĄ MAŁGORZATE !!! (1) Pani Małgorzata jest bardzo dobrą instruktorką ,uczy fantastico!Ogólnie jest... ROMEK TALENT Polecam Małgorzate Czarnecką-Meyer (1) trafiłam do p. Małgosi po kursie nauki jazdy w Wejherowie. po pierwszym nie... Ewka Pan Piotr Bogus (1) POLECAM PAN PIOTR PRZYKŁADA SIE DO NAUCZANIA I POSTEPY W JEZDZIE Z NIM SA... Kursantka p. PIOREK SZULC (1) Witam:)Polecam wyżej wymienionego przeze mnie p. Piotrusia Szulca: pełen... LORAK Świetne przygotowanie do egzaminu!!! (1) Witam!!! Jestem absolwentem szkoły jazdy z poza trójmiasta, którą bardzo... Marcin P POLECAM !! (1) Polecam gorąco szkołę PASSAT, osobiście uczęszczałem do szkoły MOTOCROSS tam... Maciej Z. Polecam naukę u boku Pani Małgorzaty Cz. (1) Jestem absolwentką O.S.K. PASAT - Ośrodka Szkolenia Kierowców. Wszystkim... Anetka PANI MAŁGOSIA:) (1) witam serdecznie:) chcialam wszystkim bardzo polecic Pania Małgosie:)opowiem... anita Małgorzata Czarnecka (1) pani MAŁGORZATA jest najlepsza. uczy fantastycznie. ogolnie jest z*******a i... Marcin Wittbrodt Polecam ! (1) Na kurs zapisałam się do Wejherowa po 30-stu godzinach miałam... Asia z Wejherowa Godna uwagi!! (1) Szkoła warta polecenia, wszyscy którzy tam pracują wkładają wielki wysiłek i... Agniecha G Polecam gorąco!!! (1) Jestem absolwentką innego OSK w Gdyni, jednakże po wyjeżdżonych 30h nie byłam... Aleksandra G zdałam za pierwszym razem! (1) dołącze do coraz szerszego grona chwalacego panią Małgosie!! na pocztaku... marta