p. PIOREK SZULC
Witam:)Polecam wyżej wymienionego przeze mnie p. Piotrusia Szulca: pełen profesjonaliżm połączony z poczuciem humoru i ironią:)zero ględzena o dupie marynie, oczywiście rozmowy podczas jazdy są...i to na różne tematy-jak najbardziej,ale nie typu:że pokłócił się z żoną,obgadywanie innych kursantów czy jest gruby;-) - nie nie!Nauka z p. Piotrusiem poprostu rewelacja!!Jestem w lekkim szoku,że nikt nie wspomniał o Panu Piotrku...Facet z charyzmą.Pan Piotruś jest moim drugim instruktorem w Pasacie,po 17h zmieniłam Małgosię...gdyż Gosia nic nie nauczyła mnie(dlatego jestem pełna podziwu na poniższe komentarze),oprócz tego przeszkadzało mi w Małgosi załatwianie swoich spraw podczas nauki,ciągłe gadanie przez telefon,spóźnianie się,mało tego...kończenie szybciej niż 60 min,czasami lekcja trwała 35-40 minut...itp...itd...dlatego powiedziałam dość...Gosia jako koleżanka jest sympatyczną,wartościową osobą,z którą można porozmawiać o wszystkim,ale na instruktorkę wg mnie nie bardzo...Nie szukałam koleżanki,tylko osoby,która nauczy mnie jeździć,myśleć przy tym i radzić sobie na drodze w każdej sytuacji...Panie z biura - naprawdę WSPANIAŁE OSÓBKI,szczególnie Pani Asia-złota kobieta.Auto-bdb stan