Zadowolona Katarzyna (1) Po wielokrotnych nieudanych podejsciach do egzaminu praktycznego na prawo... Katarzyna Podziękowanie (1) Uczyłam się w innej szkole jazdy, potem miałam dłuższą przerwę i... Wiesia Zdałem za pierwszym razem (1) Po kilku godzinach spędzonych z p.Piotrem w "Lce" zdałem za pierwszym... Kedor
Opinia (1) Bardzo polecam ten ośrodek szkoleniowy. Obsługa bardzo miła i pomocna, zawsze... Michał Polecam (1) Bardzo polecam instruktora - pana Jurka :) Potrafi wszystko wytłumaczyć jasno... Natalia Pozdrawiam (1) Pozdrawiam Pana Piotra z "Pasata" dzięki któremu dzisiaj zdałem prawo... Mądrala i Agent Polecam szkołe :) (2) Zdany za pierwszym razem u Pana Piotra Szulca wiec jak najbardziej polecam... Mich NAJLEPSZA SZKOŁA-FANTASTYCZNI INSTRUKTORZY !! (1) Profesjonalna,miła obsługa, ciekawe wykłady ( również te z pierwszej pomocy).... Marta S. zdane prawo jazdy dzięki Panu Jurkowi Domańskiemu (1) Witam, skorzystalem z O.S.K. PASAT po kilku nieudanych probach zdania prawka... Tomasz Makles pozytyw!!! (1) Serdeczne pozdrowienia dla Pana Domańskiego!!!Bardzo solidny i wytrwały... emilia opinia OSK Pasat (1) Witam,chciałabym ocenić OSK Pasat oceną wzorową,obsługa,poziom nauczania są... Emka POLECAM PANA PIOTRA SZULC (1) Zaczynałam nauke w innej szkole,ale musiałam wziąć godziny dodatkowe,bo nic... Alicja przykro mi wystawiać niepochlebną opinie (1) niestety, starszy Pan, który prowadził teorię usypiał wszystkich a z powodu... Paulina pan Piotr SZULC (3) polecam tego pana lbk1 Podziękowania dla Pana Jerzego Domańskiego! (1) Wczoraj ( 12.06.13r.) udało mi się zdać egzamin praktyczny. Chciałabym bardzo... Karolina Polecam (1) Polecam szkołę PASAT, bardzo przyjemna atmosfera na wykładach i podczas jazd.... Agnieszka wielkie podziękowania dla PANA PIOTRA SZULC!! (1) Po wielu niepowodzeniach na egzaminach postanowiłam wziąć dodatkowe godziny w... Ola M Bardzo dziękuje Panu Jurkowi! (1) Trafiłam do tego ośrodka z polecenia sąsiadki, miałam za sobą trzy niezdane... Iza PODZIĘKOWANIA DLA PANA WOJTKA:)) (1) Najmocniej polecam szkołę jazdy Pasat i rewelacyjnego instruktora Pana Wojtka... Paulina:) DZIĘKUJĘ PANU WOJTKOWI! (1) Do ośrodka "Pasat" trafiłam przez czysty przypadek. W dniu egzaminu... Klaudia