Polecam wszystkim wybierającym się na kurs tę szkołę! Wykłady prowadzone genialnie,tak by nauczyć myślenia na drodze i bezpiecznej jazdy,ponadto Pan Wojtek zwracał szczególną uwagę na aspekty mogące pojawić się na egzaminie. Moją instruktorką była wspaniała Pani Iwona, przesympatyczna, niezwykle cierpliwa i zaangażowana,zawsze na spokojnie wytłumaczyła wszelkie wątpliwości i nauczyła mnie jeździć bezpiecznie i pewnie, za co jestem jej ogromnie wdzięczna. Miałam przyjemność jeździć także z Panem Leszkiem, który również jest fantastycznym instruktorem, cierpliwie tłumaczy nawet najgłupsze błędy. Jechałam też raz z Panem Wojtkiem - genialnie potrafi przekazać wiedzę i nauczyć bezpiecznej jazdy. Ostatnie godziny wyjeździłam z przemiłą Panią Patrycją, która cierpliwie powtarzała ze mną błędnie wykonane manewry aż do skutku oraz potrafiła mnie uspokoić przed egzaminem i opanować stres.
Generalnie wszyscy instruktorzy,z którymi miałam przyjemność jeździć są rewelacyjni, cierpliwi i mocno zaangażowani, fantastycznie potrafią nauczyć czuć się pewnie i bezpiecznie na drodze, przemiła atmosfera, jazdy po trasach egzaminacyjnych,indywidualne podejście,godziny dostosowane do potrzeb. REWELACJA!