Jestem bardzo zadowolona z nauki w tej szkole , nigdy nie pożałuję tej decyzji że wybrałam właśnie tą szkołę , mój kochany instruktor Pan Darek nauczył mnie wiele rzeczy z których będę korzystała przez długie lata . Nigdy nie sądziłam , że będę potrafiła tak dobrze jeździć oraz że będę uwielbiała jeździć samochodem . Spędziłam wiele godzin z Panem Darkiem i szanuje Go za podejście jakim darzy swoich kursantów , po zdanym egzaminie chciało mi się płakać iż moja przygoda skończyła się z kursem , było to niesamowite doświadczenie oraz nauka zmagania się z własnymi słabszymi stronami oraz niekiedy płacz jak i śmiech ale zawsze Pan Darek we mnie wierzył i nigdy nie powiedział złego słowa nawet kiedy jazda nie szła mi dobrze . Wielki szacunek za podejście mojego byłego instruktora jak i profesjonalna obsługa w Ośrodku Jankar . Serdecznie polecam tą szkołę oraz życzę sukcesów na egzaminach na pewno jeśli będziecie w tej szkole pójdziecie na egzamin bez stresu , kiedy się jest świetnie przygotowanym nie ma potrzeby się stresować ;) Pozdrawiam