ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!!! bez żadnego problemu i bez stresu
A wszystko( oprócz wrodzonego talentu...hehe),to niewątpliwie zasługa mojego instruktora PIOTRA DZIÓBKA :))) =>>
jest niesamowicie cierpliwy , ma indywidualne podejście do każdego kursanta ( nie uczy szablonowo),spokojny, świetnie tłumaczy ,uczy od początku pewności za kierownicą ; jest wymagający, co bardzo motywuje do polepszania jakości jazdy,a atmosfera w sprawia że jazda samochodem to czysta przyjemność!!! ;) Piotr nauczył mnie jak opanować emocje, przy tym dbał o każdy szczegół dzięki czemu egzamin nie był dla mnie żadnym problemem(na placu manewrowym wszystko bez błędu i na mieście też). Kubico strzeż się!! Smutno, że jazdy się skończyły..gdybym mogła wykupiłabym kurs roczny :)))
Kadra świetna!! miałam przyjemność poznać praktycznie wszystkich instruktorów i atmosfera w EXPERCIE to rewelacja :) młodzi , sympatyczni wyluzowani ludzie, którym praca sprawia przyjemność !!
Teoria równie łatwo poszła (0 błedów) dzięki zajęciom z p.Leszkiem => kurs w ekspresowym tempie z zabawnymi opowieściami i miłą atmosferą !

NIE MA SIĘ CO ZASTANAWIAĆ : NAJLEPSZY WYBÓR I NAJLEPSZA SZKOŁA , POLECAM !!!