NAJPIĘKNIEJSZE, NAJZDROWSZE WŁOSY 100% NATURALNE, SŁOWIAŃSKIE
Zakupiłam u pana Grzegorza włosy słowiańskie, wiadomego pochodzenia, od 17 letniej dziewczyny z Polski. Włosy przepiękne, falowane, a na końcach loczki rozjaśnione promieniami słońca. Kolor- dosłownie idealnie taki sam jak mój naturalny kolor włosów. Mają długość 69cm, zostały wszyte w taśmę, ze 140 gram zrobiono mi piękne podwójne taśmy, które mam na całej głowie.
Co do obsługi, podejście bardzo profesjonalne, z panem Grzegorzem można by rozmawiać godzinami na temat włosów. Ma obszerną wiedzę na ich temat, a co najważniejsze potrafi tą wiedzę przekazać innym.
Człowiek bardzo sympatyczny, miły i kompetentny. Swoją pracę traktuje bardzo poważnie, a co najważniejsze widać, że to jego pasja, hobby. Profesjonalista. Zaraził mnie swoim entuzjazmem.
Nie ma osoby, która nie obejrzałaby się za moimi włosami. Mało tego, ludzie zaczepiają mnie na ulicy i pytają co pani robi, że ma tak piękne włosy. Słyszę za sobą szepty kobiet i mężczyzn: patrz jakie ona ma piękne włosy.
To wszystko chyba o czymś świadczy;)
Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z usług tej firmy.
Szczerze polecam;)
Co do obsługi, podejście bardzo profesjonalne, z panem Grzegorzem można by rozmawiać godzinami na temat włosów. Ma obszerną wiedzę na ich temat, a co najważniejsze potrafi tą wiedzę przekazać innym.
Człowiek bardzo sympatyczny, miły i kompetentny. Swoją pracę traktuje bardzo poważnie, a co najważniejsze widać, że to jego pasja, hobby. Profesjonalista. Zaraził mnie swoim entuzjazmem.
Nie ma osoby, która nie obejrzałaby się za moimi włosami. Mało tego, ludzie zaczepiają mnie na ulicy i pytają co pani robi, że ma tak piękne włosy. Słyszę za sobą szepty kobiet i mężczyzn: patrz jakie ona ma piękne włosy.
To wszystko chyba o czymś świadczy;)
Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z usług tej firmy.
Szczerze polecam;)