NAPRADĘ AKADEMIA DOBREJ JAZDY
Witam i wszystkich namawiam na kurs prawa jazdy w ADJ.Mnie namówiła koleżanka,która była zadowolona z przebiegu całego kursu.W piątek zdałam egzamin i chcę podziekować całemu zespołowi z ADJ.Zaczne od początku,już same wykłady były prowadzone w super atmosferze,każdy czuł się jakby znał wszystkich od dawna i to było miłe.Ja miałam okazje jeżdzić z Mariuszem,Maćkiem i Markiem.Wszyscy fachowo podchodzili do nauki jazdy,ale każdy z nich jest całkiem inny.Mariuszsuper instruktor,oaza spokoju,chyba nigdy się nie denerwuje,lekcje prowadzi profesjonalnie.Maciek bardzo miły i do tego przystojny,wiec zajecia z nim to sama przyjemność a przy tym naprawdę uczy DOBRZE JEZDZIĆ.Marek jest konkretny,ale to własnie z nim jezdziłam najdłużej,czasami się denerwuje he hee,ale to tylko taka poza,bo tak naprawdę jest fajnym FACETEM,zawsze potrafi dostosować sie do godzin pasujacych kursantowi.Pragnę też podziękować Darii,która pracuje w biurze ADJ i jest tam prawdziwa PEREŁKĄ.Jest zawsze uśmiechnięta i miła dla wszystkich.Jeszcze raz wszystkim polecam
AKADEMIĘ DOBREJ JAZDY jeśli kurs to tylko tam.
AKADEMIĘ DOBREJ JAZDY jeśli kurs to tylko tam.