NAPRAWDĘ POTRZEBUJĘ POMOCY!!!

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny, napiszcie jakie znacie ładne miejsca na przyjęcia ślubne, takie z parkiem lub lasem, by w razie ładnej pogody można było zorganizować je na zawnątrz. Albo inne miejsca jakie Wam przyjdą do głowy, tylko by nie były w środku miasta.
Mam już zarezerwowaną salę i to za pewne ładną ale całość przybiera taki obrót, że zastanawiam się czy to jest to o co mi chodzi, bo z mojej wizji już prawie nic nie zostało :(((

Zastanawiam się co robić, nie muszę brać ślubu, chcę i to ma być coś wyjątkowego a nie kolejne wesele w rodzinie.

Ps: dodam, że mieszkam za granicą i nie mogę pojeździć i poszukać więc pomóżcie!!!!

Ysa

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: NAPRAWDĘ POTRZEBUJĘ POMOCY!!!

bardzo ładnym miejscem jest Kozi Gród, jest w lasku, na zewnątrz ma piękny duży zielony teren, w środku bardzo exkluzywnie nawet basen dla gości co my mogli rano ochłonąć po nocy, Mi się naprawde bardzo podoba szczególnie własnie plac na dworzu tyle że ode mnie to spory kawałek i ostatecznie się rozmysleliśmy. Nie podam ci strony ale wiem że mają bo oglądałam, pozdrawiam

http://www.kozigrod.pl/

Może Dajak w Koleczkowie? Byłem tam, trochę ciężko trafić, jest dość głęboko osadzone... ale może być dobrym miejscem...

http://kjdajak.prv.pl/

Pozdrawiam.

Kozi Gród jest bardzo ładny, ale i ode mnie jest daleko. Obejrzałam też Dajak, może?

Piszcie jeszcze proszę!!!

a sprawdz te miejscowki: www.lesnydwor.pl , www.hubertus.pl

www.tabun.kuznia.net

Ja polecam Dwór Magnat w Bojanie, jest bardzo ładnie i są bardzo mili właściciele...
Polecam gorąco

A ja ci polecam Wyspe Sobieszewska i hotel Orle ja mam tam slub w czerwcu i jak narazie wszystko idzie po mojej mysli nic niewymyslaja i nie wkladaja inwencji wlasnej . Ja akurat postanowilam robic poprawiny w plenerze -lesie i wrazie brzydkiej pogody poprawiny zostaja przeniesiene do chaty mysliwskiej z wielkim prawdziwym kominkiem klimat swietny polecam bardzo mila organizatorka i ceny przystepne . Maja swoja strone ale nieodzwierciedla tego miejsca www.orle.pl lub www.hotelorle.pl dokladnie niepamietam . Pozdrawim i poletam to miejsce warto

Jeszcze jest Melisa w Sobieszewie