NAPRAWDĘ WARTO SIĘ TU LECZYĆ
Jestem pacjentem dr Łosia od 9 lat.Pamiętam jak wtedy chodziłem do jego gabinetu do szkoły przy ul. Burzyńskiego na Zaspie. Przez ten czas ani razu nie narzekałem na jakiekolwiek powikłania po leczeniu zębów. Dwie wizyty wystarczyły, żebym przestał się obawiać wizyt u stomatologa. Sympatyczny i wesoły i lekarz (dr D. Łoś), który kilka ładnych lat temu sprawił, że bez obaw mogę się uśmiechać zgromadził wokół siebie wielu młodych i utalentowanych lekarzy. Czytając negatywne opinie śmiać mi się chce!Ile razy ten narzekający pacjent był klientem MILADENTU raz może dwa? Miałem wykonywane różne zabiegi pod okiem dr Łosia czy to resekcja, czy to leczenie kanałowe czy wreszcie wypełnianie ubytków ani razu nie byłem niezadowolony z świadczonych przez niego usług ich ceny nie zaliczają się do najniższych w trójmieście ale z drugiej strony gdy porównamy ich jakość w stosunku do ceny to z pewnością nie pożałuje pieniędzy zainwestowanych w swoje zdrowie.JEŚLI KTOŚ UWAŻA, ŻE JEST TO PRZYCHODNIA, KTÓREJ NIE WARTO POLECAĆ TO JEST W WIELKIM BŁĘDZIE.JAK PISAŁEM NA POCZĄTKU KIEDYŚ MILADENT TO BYŁ JEDEN GABINET, KTÓRY MIEŚCIŁ SIĘ W SZKOLE. TERAZ SĄ JUŻ TRZY GABINETY W TYM DWA W CENTRUM.NO COMMENTS