Krzysztof - ocena (1) Bardzo chamskie odnoszenie się do pacjenta przez rejestrację. Krzysztof Agata Rolbiecka - ocena (1) Pani Paulina Andrzejewska to świetna położna, bardzo zaangażowana w swoją... Agata Rolbiecka Justyna - ocena (1) Pani Paulina to kobieta Anioł profesjonalna w każdym calu. Doradzi,... Justyna
Ewelina i Jaś - ocena (1) Bardzo polecam położna Panią Paulinę Andrzejewska rewelacyjna opieka, bardzo... Ewelina i Jaś Karolina - ocena (1) Pani Paulina Andrzejewska to anioł a nie położna. Dokładnie przeprowadziła z... Karolina Natalia - ocena (2) Z całego serca polecam położną Paulinę. Kobieta anioł, która czuwa nade mną... Natalia Kama - ocena (1) Paulina Andrzejewska to położna, którą serdecznie polecam . W trzecim... Kama Kasia i Ignacy - ocena (1) Serdecznie polecam położną Paulinę Andrzejewska, pomocna, profesjonalna,... Kasia i Ignacy Monika D - ocena (1) Polecam z całego serca położną Panią Paulinę Andrzejewska ️ o każdej porze... Monika D Paulina W - ocena (1) Położna Paulina Andrzejewska - bardzo zaangażowana i profesjonalna... Paulina W Odradzam Oddział Dzienny - opinia (2) Stanowczo odradzam oddział Dzienny Leczenia Zaburzeń Nerwicowych i... Odradzam Oddział Dzienny Pacjent-niestety - ocena (1) Rozważając pójście na oddział dzienny psychiatryczny w NCM w Gdańsku... Pacjent-niestety Ewa - opinia (1) Bardzo dziękuję Pani w rejestracji oraz Szefowej NCM przy ul. Gdyńskiej za... Ewa Damiankw - opinia (1) Serdecznie dziękuje Pani Joannie Pliszce z rejestracji, która pomogła mi... Damiankw dwudziestoparolatek - opinia (1) Nie polecam tej przychodni nikomu, kto ceni sobie czas i swoje nerwy. dwudziestoparolatek Żenujące (1) Witam, chciałabym podzielić się swoją opinią. Od trzech dni próbowałam umówić... pk Dla mnie super (1) A ja chodzę do tej przychodni i jestem zadowolony ,wszystkie Panie... Robert Poradnia na plus (1) Korzystałam wiele razy z poradni i jestem bardzo zadowolona z obsługi!... H. Przychodnia PRZEŻYCIA (1) Do tej przychodni chodzę raz na pięć lat. Dodzwonienie się do rejestracji... darek Tragedia! (1) Jednym słowem mowiac...Tragedia!!! Panie w rejstracji są tak nie miłe, że... Ania