przychodnia... (1) To jest najgorsza przychodnia!!!!!Panie w rejestracji to "śpiące... aga Świetni lekarze + krowy z rejestracji do odstrzału (1) tak wygląda w skrócie ta placówka. Naprawdę dobry zespół lekarzy, do których... niezależny Cała sieć przychodni to nie porozumienie (2) Cała sieć przychodni należącego do ncm to wielkie ....,lekarz ortopeda z... anonim
wielki zal i smutek....... (1) jestem bardzo zniesmaczona , gdyz moja mama ciezko obłożnie chora , wymagała... zrozpaczona i zawiedziona...... rejestracja PORAŻKA!! (1) absolutny brak kompetencji i podejścia do klienta!! Przecież to NZOZ a nie... Mersal obsługa jak w PRL-u (1) Panie niesympatyczne, łaskę robią ze pracują a w rozmowach między sobą... oburzona pacjętka poradnia "K" funkcjonuje bez zarzutów !!! (1) jestem młodą mamą niespełna pół roku temu też byłam w ciąży i nie spodkałam... pacjentka ja tu czegoś nie rozumiem! (1) jestem nową zarejestrowana w tej przychodni gdyż mam najbliżej i zależało mi... rozczarowana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) jestem w ciazy i chcialam sie umowic na wizyte zeby zalozyc karte ciazowa w... przyszla mama Elwira - opinia (1) Potwierdzam uwagi innych internautów: 1) obsługa w rejestracji nadal jak w... Elwira Ta przychodnia to jest jedna wielka POMYŁKA !!! (1) Nigdy nie można dodzwonić się na rejestrację w godzinach kiedy można się... Marcin Obsługa - kontakt z pacjentem (1) Panie w rejestracji odnoszą się do pacjenta niegrzecznie nie noszą... Darek typowy nfz (1) Powiem tak: moja babcia chodzi tam od 15 lat i zadowolona jest ze swojego... Maria Danuta - opinia (1) Panie w rejestracji traktują pacjenta jak natręta. Telefonów zwyczajowo się... Danuta W dobie wolnej konkurencji absurdem jest fakt istnienia takiej przychodni (1) Po prostu brak słów...Jestem zmuszona korzystać z usług tej przychodni, a... dominika