Paranoja! (1) Juz któryś raz zrzedu rejestruje dziecko i na ta sama godzinę jest dwoje... Mama trojki dzieci Rejestracja (2) Nie ma prostego sprawdzenia zaplanowanej wizyty,trzeba sie mocno... ja FATALNA OBSŁUGA W RECEPCJI (2) Witam, Chciałabym się podzielić opinią z innymi, by wiedzieli na co należy... Pacjentka
DRAMAT (1) Dramatem tej przychodni są: - okropne panie rejestrujące, które są bardzo... kira_os Totalna dezinformacja (1) Dostalismy skierowanie od pediatry na wykonanie badania krwi u 1,5 rocznego... Mama 1,5 rocznej coreczki Fatalna obsługa, długie terminy (1) Obsługa recepcji to dramat - panie są bezczelne, do klientów odnoszą się z... Karolina wizyta domowa (1) Dlaczego tak trudno zarejestrować wizytę domową?Umawiać trzeba się z lekarzem... E.Chryst. obsługa nowego pacjenta (2) Odradzam NCM Dom Medyczny Polanki obsługa recepcji nieprzychylna pacjentowi,... rozgoryczona babcia niekompetencja pracowników - rezonans magnetyczny (1) Zgłosiłam się do tej placówki w celu wykonania rezonansu kręgosłupa szyjnego.... Ania Obsługa,terminy wizyt (1) W 100% zgadzam się z opinią poprzedniczki! panie z recepcji pamiętają... Zazenowana Zadowolona pacjentka (1) Wizyta przebiegła wspaniale.Mimo stresującego zabiegu: kameralna atmosfera i... Monika Odradzam przychodnię pediatryczną (2) Niestety, jakośc usług dramatyczna.Kiedy rejestruje się samodzielnie za... Ola Czas oczekiwania (2) robiłem w tej przychodzi prywatnie rezonans. Niestety, ale czas oczekiwania... Arerox Podziękowanie dla całego zespołu lekarzy i pielęgniarek (1) Miałam w tej przychodni zabieg usunięcia tłuszczaka z ręki i jestem pod... Barbara rezonans magnetyczny (2) Witam kilka dni temu w przychodni -POLANKI wykonywalam swojej corce rezonans... PACJENTKA przychodnia polanki (2) Oferta i jakosc uslug wraz z wyposazeniem zaluguje na uznanie, natomiast... emeryt paranoiczna przychodnia (1) miałem dzisiaj nieprzyjemność odwiedzić NCM na Polanki najpierw od godz 7 do... Kris Wielkie Podziekowania dla Calego Zespolu Lekarzy i Pielegniarek (1) Witam, w czwartek 04.kwietnia mialam przeprowadzona operacje usunecia zylakow... Katarzyna recepcja (3) Jestem oburzona zachowaniem w recepcji.Kompletny brak profesjonalizmu ,... izaa25 Chirurgia jednego dnia (1) Na oddziale zabiegowym przeprowadzono mi artroskopię stawu kolanowego. Od... Anna