po raz kolejny fatalna obsługa w sekretariacie! (2) Jestem po raz kolejny zbulwersowana zachowaniem pracownicy sekretariatu. Tak... M. KLINIKA JEDNEGO DNIA (1) W Klinice na oddziale chirurgii miałam przeprowadzony zabieg artroskopii... G.S. rejstracja na godzine (5) Miałem wczoraj wizytę u lekarza rodzinnego, zarejstrowany byłem na godzinę 10... Mariusz
POLECAM! (1) W nadmorskim centrum medycznym poddano mnie operacji przepukliny pachwinowej... Krystian chirurgia jednego dnia (1) Na oddziale chirurgii jednego dnia poddana zostałam zabiegowi rekonstrukcji... Ewa Chirurgia jednego dnia (2) Skorzystałam z leczenia (zabieg) na oddziale chirurgii jednego dnia. W ramach... Elżbieta Przychodnia "POLANKI" Chirurgia Jednego Dnia. (1) Miła i fachowa obsługa.Odpowiedzialność. Krótkie terminy. Składam ZESPOŁOWI... Zdzisław recepcja (1) Nie mam zasttrzeżeń co do personelu medycznego, ale pani w rececji są bardzo... Agnieszka Rejestracja (1) O ile o mojej lekarce złego słowa nie mogę powiedzieć, o tyle panie w... Troll