NEFRETETE 23.

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Wyszukiwanie na Forum Weselnika szukaj –Nefretete23 = 642 wpisy na forum –
naszym zdaniem ? _ bez komentarza .
I nie życzymy sobie jakichkolwiek ingerencji Pani o niku Nefretete 23. na forum.

To skandal aby osoba będąca Moderatorem angażowała się publicznie na tym forum , i uważamy aby administrator portalu Trójmiasto.pl zainteresował się tą sprawą . Pozdrawiamy - zainteresowani.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: NEFRETETE 23.

Firma
Po pierwsze zarejestruj sie !!
Po drugie nie zasmiecaj forum !!!!
po trzecie cytuje " Uwagi i komentarze proszę przesyłać na: forum@trojmiasto.pl "
po czwarte moderator to nietylko porzadkowy to rowniez osoba ktora angazuje sie aktywnie w zycie forum .
po piate o cos chyba masz zal szkoda ze nie napiszesz o co , jakby co podalem ci adres , jak sie dopiszesz tu to i tak dotrze do mnie

o co tu chodzi??

Jeżeli coś Tobie Firmo nie odpowiada w tym forum proponuje abyś poszukał sobie innego .....

Nefretete służy każdemu pomocną dłonią i ja w każdym razie z zaciekawieniem czytam jej wątki.

Ale jak widać boisz się zalogować, także pewnie jesteś jakąś sfrustrowaną forumowiczką ...

Firma napisał(a):

> Wyszukiwanie na Forum Weselnika szukaj –Nefretete23 =
> 642 wpisy na forum –
> naszym zdaniem ? _ bez komentarza .
> I nie życzymy sobie jakichkolwiek ingerencji Pani o niku
> Nefretete 23. na forum.
>
> To skandal aby osoba będąca Moderatorem angażowała się
> publicznie na tym forum , i uważamy aby administrator portalu
> Trójmiasto.pl zainteresował się tą sprawą . Pozdrawiamy -
> zainteresowani.

Nie wiem ktoś Ty za jeden i nie wiem o co Ci chodzi.Jak masz jakieś pytania to proszę o maila.
Zdjęcie które wkleiłam na forum to tylko zdjęcie,bez informacji z jakiej to firmy.Forumowicze prosili o namiary i im je podam.Skoro niby jesteś z tej firmy to raczej powinieneś się cieszyć,że są chętni na takie auto.A to auto było jedynie przykładem bo niestety nie znalazłam innej fotki.
A moderator jest od tego aby pomagać innym i dzielić się swoją wiedzą jak i kontaktami.Jeżeli życzysz sobie to poszukam innej limuzyny i wkeję inną jak i podam namiary forumowiczom na inną firmę,proste.A żale proszę kierować na adres który podał modreator User,albo jeżeli dotyczą mnie osobiście to na mój prywatny adres email (jest w profilu).

A tak swoją droga to fajnie by było gdybyś się zalogował.

Ja odwiedzam te formu od kilku lat i nigdy nie było tak aby jakas kuma siedziała tu dniami i nocami i uważała się za madelatora. Czy ty kobieto domu nie masz Samarytanin od siedmiu bolesci się zmnalazł się.

Cyt. "madelatora" - to jesteś chyba Ty. Każdy ma prawo pisać sobie to co uważa, jak chce, kiedy i nie powinno to obchodzić nikogo. No chyba , że to co robi jest obrazą dla innych. Od czasu do czasu odwiedzam to fajne forum i na pewno nefretete 23 nie robi nic niewłaściwego. Tak więc Twoje zarzuty co do niej są delikatnie mówiąc nieeleganckie. Mniej krytyki, więcej wyrozumiałości !. Jola

Nefretete jest tu bardzo przydatna i niezbędna, więc nie wiem, po co wogóle taki wątek - ja bym go skasowała...

izabelll napisał(a):

> Ja odwiedzam te formu od kilku lat i nigdy nie było tak aby
> jakas kuma siedziała tu dniami i nocami i uważała się za
> madelatora. Czy ty kobieto domu nie masz Samarytanin od siedmiu
> bolesci się zmnalazł się.
>
Pani Izabelo
chyba jest pani niedoinformowana forum Weselnik jest monitorowane przez kilka osob . Jak ma pani zastrzezenia to juz wczesniej podalem gdzie nalezy zglaszac uwagi , a nie zamieszczac posty z pretensjami niewiadomo o co .

hmmm... a w jakim celu odwiedzasz to forum od kilku lat??? tak długo planujesz ślub???
ja co prawda od niedawna jestem na forum, ale zdążyłam się przekonać, że na Nef zawsze można liczyć!!!!!
pozdrowionka

i znowu ktos sie czepia Nef. nie rozumiem dlaczego. jak dla mnie Nef, to fajna forumowa kumpela - dzieli sie wszelkimi informacjami, jakie ma z innymi.

Jak zauważyłaś Nef jest fajną forumową kumpelą. Ja dodam, że niezwykle sympatyczną , która chętnie ze wszystkimi rozmawia. Owszem potrafi bronić swoich racji, ale kulturalnie i nie obrażając rozmówców. Przez to jest lubiana przez forumowiczów.
Niestety są ludki, które innym zazdroszczą popularności (nawet takiej wirtualnej), i bez sensu się czepiają. Na takich po prostu najlepiej nie zwracać uwagi.

no wlasnie mysle ,ze Nef jest kul i oki. Babka:) !!
ale chyba tez jest dosc tajemnicza, bo Nef masz najwczesniej slub a nie nie podasz nam gfdzie? i jaki masz zespol, np.? bo skoro tak nam pomagasz, to musisz pewnie miec to wszystko najlepsze???
pozdrawiam:)

On napisał(a):

> no wlasnie mysle ,ze Nef jest kul i oki. Babka:) !!
> ale chyba tez jest dosc tajemnicza, bo Nef masz najwczesniej
> slub a nie nie podasz nam gfdzie? i jaki masz zespol, np.? bo
> skoro tak nam pomagasz, to musisz pewnie miec to wszystko
> najlepsze???
> pozdrawiam:)

No wlasnie to mnie też ciekawi Nef???

Jeju dzięki Wam Kochani za takie miłe słowa. Jesteście wspaniali :) Aż chce się dalej pracować przy tym forum :)

Userku,czy nie uważasz że mamy wspaniałą ekipę :) ????

nefretete23 napisał(a):

ekipa jest super :-)))))